با این نکات حلقه شنا بادی خود را تقویت کنید

بدن دلفینها دوکوار است که به آنها امکان شنا کردن سریع را میدهد. برای نمونه، نیمکرههای مغزی ۷۵-۶۸ درصد، مخچه ۲

توسط مدیر سایت در 7 اردیبهشت 1402

بدن دلفینها دوکوار است که به آنها امکان شنا کردن سریع را میدهد. برای نمونه، نیمکرههای مغزی ۷۵-۶۸ درصد، مخچه ۲۳-۱۸ درصد، و ساقه مغز منهای مخچه ۵-۴ درصد وزن مغز را در دلفینها تشکیل میدهد. چنین ضریب مغزی بالاتر از ضریب مغزی بسیاری از نخستیان و مقایسهپذیر با ضریب مغزی انسان است. جایزه حلقه منتقدان نیویورک برای بهترین نقش مکمل مرد (انگلیسی: New York Film Critics Circle Award for Best Supporting Actor) جایزهای است که «حلقه منتقدان فیلم نیویورک»، از سال ۱۹۶۹ میلادی، به بهترین بازیگر نقش مکمل مرد اهدا مینمایند. مشارکتکنندگان ویکیپدیا. «New York Film Critics Circle Award for Best Supporting Actor». گروه نخست دارای ۳۳ گونه عضو است و گروه دوم تنها ۴ عضو دارد. نسبت وزن بخشهای گوناگون مغز در دلفینها با دیگر پستانداران تفاوت بنیادین دارد. به صورت تقریبی ۴۰ گونه دلفین وجود دارد که در ۱۷ سرده گوناگون ردهبندی شدهاند. با آنکه در گونه یا زیرگونه بودن بعضی از دلفینها میان دانشمندان اختلاف است، در کل همه آنها در ۱۷ سردهی گوناگون طبقهبندی شدهاند. اگرچه همه ۳۳ عضو تیره دلفینسانان به همراه دلفینهای رودخانهای گونهای «دلفین» شناخته میشوند، از دلفینهای بزرگجثهای که طولی بیشتر از ۸ متر داشته باشند اغلب با عنوان «نهنگ» یاد میشود.

دلفینها به دو گروه عمده تقسیم میشوند که گروه نخست را دلفینهای ساکن اقیانوسها در تیره دلفینسانان تشکیل میدهند و گروه دوم را دلفینهای ساکن رودخانهها در بالاخانواده روددلفینواران. و زنجیره دیانای میتوکندریایی نشان میدهند که نیاکان آببازسانان به احتمال بسیار سمداران ابتدایی بودند. اجداد این جانوران جفتسمسانانی بودند که نزدیک به ۵۰ میلیون سال پیش برای پیدا کردن غذا از خشکی به دریا وارد شدند. حلقه شنای ساده وسیله­ای جانبی برای شنا و آب تنی کردن در استخرها، سواحل، رودخانه­ها و … وقتی با حلقه شنای بادی برای کودکان به استخر می­روید، می­توانید وسایل تفریحی و بازی برای آنها تهیه کنید، به سادگی این وسایل را در اطراف کودک خود قرار داده و آنها را به آب کم عمق بفرستید. اگر دخترتان دوست ندارد به استخر یا دریا برود، میتوانید بهجای حلقه شنا برایش تشک بادی بخرید. در یک مورد غیرعادی در سال ۲۰۰۶ میلادی، یک دلفین پوزهبطری در ژاپن به دام افتاد که دارای بالههای کوچکی در دو سوی شکاف تناسلی خود بود. مغز دلفینها به نسبت مغز دیگر پستانداران روی خشکی بسیار بزرگتر و دارای ساختاری دگرگون از ساختار مغز بیشتر آنها است.

دم-بالهٔ آنها برای پیشرانش به کار میرود و بالههای کناری نیز برای جهتگیری. در طی ۶۰ میلیون سال فرگشت، بدن دلفینها برای زندگی و شنا در آب خود را تطابق دادهاست. نیاز به پدیدآوردن سامانههای عصبی پیشرفته برای پژواکیابی در آب باعث شدهاست که دلفینها مغزهای بزرگ و به نسبت پیچیدهتری به دست آورند. بدنشان نیز به گونهای است که برای شنای هر چه سریعتر در آب و ماندگاری برای مدت زمان بیشتر در آن با یک بار نفسگیری مناسب است. اغلب کودکان از آب واهمه دارند و به این علت خود را از شنا و تفریح در آب محروم میکنند. آنها همچنین در هنگام شکار به صورت گروهی عمل میکنند و به همدیگر در یافتن و گرفتن طعمه کمک میکنند. گاه ماهیگیران به قصد دلفینها را میکشند تا آنها را به عنوان رقیبانی در شکار ماهیان، از چرخه به در برند. بدن دلفینها در طی میلیونها سال به تدریج برای زندگی در آب تطابق یافتهاست. در این هنگام بدن نهنگها دوکیشکل و سرشان دارای پوزه درازی شده بود و فرم کلی بدن تطابق بسیاری برای زندگی در آب پیدا کرده بود. بالهٔ فوقانی نیز - در میان نژادهایی که دارای آن هستند - باعث تعادل در هنگام شنا میشود.  This article was w ritt en  wi᠎th the he lp of G᠎SA C​on​te᠎nt Generato᠎r DE MO!

کونگفوکاران افغانستان در سبک جدید (هونگار) در یک مسابقه دوستانه در کشور پاکستان توانستند مقام نخست این مسابقات را از آن خود کنند. پهلوانان نامدار در زمان سلطنت امیر عبدالرحمن خان که در رقابتهای حایز مقام بودند عبارتند از بابه قادر و بهرام واته بود. این ورزش آرام آرام میان شاگردان دیگر مکاتب نیز عمومیت پیدا نمود؛ و مسابقات آن در لیسههای حبیبیه، استقلال، غازی، نجات، رحمان بابا، خوشحال خان و نادریه کابل از سوی مدیریت عمومی تربیت بدنی وزارت معارف راهاندازی میگردید که زیاده مقام قهرمانی را شاگردان لیسه تربیت بدنی ازآن خویش مینمودند. آنها نه تنها در فرهنگ و هنر آدمیان حضور پیدا کردهاند، که انسانها از دلفینها برای کاربردهای گوناگونی چون یافتن ماهی، مینیابی، و حتی خوردن گوشتشان بهره گرفتهاند. از آنجا که روشهای شنای گوناگونی در میان گونههای دلفین وجود دارد، سرعت شنای هر گونه ممکن است با دیگری فرق داشته باشد. این سرعت کمتر از سرعت بسیاری دیگر از آببازسانانی چون نهنگها است. بیشتر دلفینها با بیشینه سرعتی کمتر از ۱۰ متر بر ثانیه شنا میکنند؛ دلفین خالدار گرمسیری سریعترین دلفین است با ۱۱٫۱ متر بر ثانیه سرعت.

آخرین مطالب
مقالات مشابه
نظرات کاربرن