مقاله ای کامل از قهوه فواید و مضرات قهوه به همراه عکس و فیلم

مصرف قهوه عادت اکثری از مردمان جهان میباشد و در ارتفاع تعدادی قرن پیشین دعوا های متعددی در مورد فواید و مضرات

توسط MORVARIDEASIA در 19 بهمن 1400
مصرف قهوه عادت اکثری از مردمان جهان میباشد و در ارتفاع تعدادی قرن پیشین دعوا های متعددی در مورد فواید و مضرات قهوه رخ گرفته است. توجه: در مصرف همین نوشیدنی نیز زیادهروی نکنید، چون قهوه نیز ادرارآور می باشد و مصرف بیش از ترازو آن میتواند به کم آبی تن سبب شود. یکسری برهان دیگر به جهت نامگذاری قهوه آورده شده که یکی از از مشهورترینهای آن این است که این واژه از یک گویش اتیوپیایی یا این که یک لهجه آفریقایی دیگر گرفته شده باشد و در اصل نام منطقهای به اسم کفا در جنوبغربی اتیوپی بودهاست. قهوه عربی شدهٔ واژهٔ کفا یا این که کافا هست که در اورجینال اسم حیطه و شهری در جنوب غربی اتیوپی هست که گیاه قهوه در نخست در آنجا یافت شدهاست، فرهنگنویسان عرب میگویند واژهٔ قهوه در اصل نام گونهای شراب بودهاست که آن‌گاه اسم همین نوشیدنی شده و همچنین میگویند ریشهٔ همین واژه، فعلِ «قها» (تلفظ: qahā) بهمعنی بیاشتها بودن است؛ زیرا در پیشین خیال بر همین بود که همین مایع باعث بیاشتهایی میشود. واژهٔ «نسکافه» آمیزهای می باشد از دو واژهٔ Café و Nestlé نسکافه از دانههای قهوهٔ بهعمل آمده و فرآوریشده بهدست میآید. دانههای قهوهٔ خشک شده به درجات مختلف برشته میشوند، بسته به عطر و طعم موردنظر، درجهبندیهای پخت گوناگونی برای همین کالا درنظر گرفته شدهاست. شیر بخش اعظم بـه معنای طعم رقیق تر اسـت و برای افرادی کـه جدید اساسی طعم قهوه آشنا شده اند مناسب تر اسـت. نسکافه ۳ در ۱ در بازار وجود دارد از ترکیب قهوه حساس پودر خامه و شکر تشکیل شده است. قهوه روبوستا : گیاه روبوستا (Robusta) بوته هایی تنومند دارااست که طول آن ها به ۱۰ متر هم می رسد و در مرزوبوم ویتنام کشت می گردد و در بخش ها کم ارتفاع می روید و دانه های گیاه روبوستا (Robusta) به صورت بیضی و کوچکتر از عربیکا (Arabica) هستند. کافی می باشد تفاله خنک شده قهوه را به مدت ۱۵ دقیقه بر روی پلک هایتان قرار بدهید و بعد از آن آن را بشویید. طبق تحقیقی کـه بر بر روی ۴۸۹۷۰۶ نفر انجام شد، خطر ابتلا بـه سرطان رودهي بزرگ در اشخاصی کـه روزانه ۴ یا ۵ فنجان قهوه میخوردند، ۱۵ درصد کمتر بود. نسکافه یک نشان تجاری یا این که برَند قهوه فوری هست که بوسیله کمپانی نستله تولید میشود. کمپانی نسکافه در سال ۱۹۳۸ به جهت نخستینبار یک فرآیند مضاعف پیشرفتهتر نسبت به سایر رقبا به جهت تولید قهوهٔ فوری ارائه داد و از آن روزگار تاکنون، یکی از از تولیدکنندگان تجاری تبارک و حیاتی در زمینهٔ ایجاد قهوهٔ فوری در جهان بهشمار قهوه نستله میرود. زمانی که شما این مقاله را دوست داشتید، مایل به دیتاها بیشتری در ارتباط دارای قهوه ست وب وب سایت خویش باشید.
آخرین مطالب
مقالات مشابه
نظرات کاربرن