Biju توماس می گوید او کمی کاری فروشگاه نمی بازگشایی

جنوب غذاهای هندی وحی شد به دنور شام در سال 2015 زمانی که Biju Thomas خود پرده برداری رنگ روشن Biju کمی کاری فروشگاه در RiNo در سال 2014 در خدمت جسورانه و غذاهای تند از یک نقطه و به منظور مقابله با. در حالی که ادویه مخلوط شد به مرکز شهر صحنه غذایی توماس کودکی در کرالا هند, احساس آشنا و آرام — و آن را در یک راه بزرگ است.

اما بالا رفتن سرسام آور اجاره مجبور توماس به خود اصلی است eatery در 1441 26th, خیابان, تابستان گذشته, اگر چه آن را به سمت چپ او زمان بیشتری برای تمرکز و بهبود خدمات و اتاق ناهارخوری در جدیدتر Biju در 4279 تنیسون خیابان. پس از نورد کردن یک منوی جدید و تنظیم مجدد صندلی مالک می گوید: “ما تا به حال ما را به بهترین ماه در پنج سال این در ماه فوریه گذشته پس از ما دوباره انجام دهید و سپس آن را به توقف سنگ زنی هفته مارس 4, و ما بسته تا مغازه خدمات پس از در 15 مارس.”

به دلیل به سرعت در حال گسترش COVID همه گیر مردم آغاز شد به ماندن در خانه و در مارس 16, فرماندار Jared پلیس دستور داد تمام رستوران ها به اتاق ناهار خوری. توماس می گوید که او می دانست که آن روز که او هرگز بازگشایی Biju است. اعمال او به صورت وام و کمک های مالی ، “ما بسیار کوچک به طور مستقل تامین مالی کسب و کار است که دریافت کرده است یک تن از ملی مطبوعات و وزوز و ما در خط مقدم آوردن جنوب هند مواد غذایی به امریکا,” او اضافه می کند. “من بسیار خوشحال هستم که ما قادر به انجام این کار, اما ما به سادگی نمی تواند ادامه دهد.”

Biju's Little Curry Shop will not reopen.گسترش

Biju کمی کاری فروشگاه را نمی بازگشایی شده است.

علامت Antonation

در حالی که بسته شدن رستوران خود را بسیار دشوار است تصمیم توماس ابراز امداد است که “آن تبدیل شده است کاملا روشن است که زمان آن رسیده است به جلو و پلاگین.” بدون حقوق و دستمزد حفاظت وام مالک می تواند با دیگر قادر به ادامه پرداخت کارکنان و اسکناس از جیب خود.

توماس تا به حال سرمایه گذاری های دیگر در طول تصدی خود به عنوان صاحب رستوران از جمله نوشتن کتاب آشپزی برای عملکرد بالا, ورزشکاران, فروش خط Biju کمی کاری فروشگاه ادویه مخلوط و کار با نرم افزار دوچرخه سواران در تغذیه و سلامت ، اما او می گوید در حال حاضر او فقط نیاز به برخی از زمان به دور از کسب و کار به شکل بعدی خود حرکت می کند. “من واقعا نمی خواهم به عقب بر گردیم به رستوران یا حداقل رستوران عملیات” او اشاره می کند.

قبل از بحران اقتصادی ناشی از این بیماری همه گیر توماس اشاره اجاره در دنور شد و در حال حاضر به بالا را عامل یک رستوران یک کسب و کار پایدار. و با درآمد نمی رود به بازگشت به سطح عادی و طبیعی برای ماه ها یا حتی سال ها او فکر می کند صاحبخانه و رستوران را به کار با هم برای نگه داشتن کسب و کار شناور.

“من قصد دارم به برخی از زمان, اما من به شما اجازه شما می دانید آنچه که من قصد دارد پس از این که” توماس متحده است. “من به دنبال به جلو به بازگشت به یک کمی بیشتر خلاق است.”

tinyurlis.gdclck.ruulvis.netshrtco.de

ایندکسر