Zoe Ma Ma صاحب طرح “کوچک آسیا” در بولدر

رستوران ادوین زو بنیانگذار زو Ma Ma و خیال واهی برخورد با برخی از سخت عطف به تازگی. تولد او بود در مارس 16 روز است که فرماندار Jared پلیس اعلام کرد که تمام رستوران ها و کافه ها را به روز بعد به دلیل COVID بیماری همه گیر. و سپس اصلی زو Ma Ma در سال 2010 خیابان دهم در بولدر, جشن, خود, ده, سال, سالگرد, on May 4 در حالی که با خرید و فروش به شدت کاهش فروش و بایگانی اطلاعات-کسب و کار تنها

اما با وجود این مشکل روز زو شده است برنامه ریزی برای آینده است. “برای چندین سال من تا به حال یک چشم انداز برای ایجاد یک کمی آسیا — مینی منطقه در غرب, مروارید,” او توضیح می دهد.

اگر چه دو زو Ma Ma مکان (دوم این است که در 1625 Wynkoop خیابان بعدی به اتحادیه ایستگاه) باید باز مانده carryout, خیال واهی بسته بوده است 17 مارس است. اما زو شد در حال حاضر در حال برنامه ریزی یک تغییر بزرگ وجود دارد با تمرکز مجدد منو و تقسیم فضا به دو جداگانه رستوران. “در خیال واهی من متوجه شدم که مردم واقعا چه می خواهید رامش” او اشاره می کند. بنابراین او ساخته شده است یک پارتیشن و به زودی مجددا راه اندازی نیمی از رستوران به خیال واهی رامش.

نیم دیگر خواهد شد اختصاص داده شده به چیزی کاملا جدید: Pho, Mi, ویتنامی رستوران و متخصص در فو و banh سکته قلبی. در حالی که به نظر می رسد مانند یک مخاطره آمیز به ایجاد تغییرات بزرگ, Zoe فکر می کند آن را به موقعیت او را به خروج از رستوران تعطیلی با مختصر منوها و مواد غذایی است که این محله را می خواهید. “من از خودم پرسیدم” آیا ما فقط در برابر ما دست؟'” او به یاد می آورد. “آنچه ما باید انجام دهیم این است که به دنبال از طریق آنچه که ما برنامه ریزی شده بود.”

Edwin Zoe found inspiration for Pho Mi in Saigon, Vietnam.گسترش

ادوین زو یافت الهام بخش برای Pho Mi در سایگون در ویتنام است.

حسن نیت ارائه میدهد از ادوین زو

مدتها قبل از بیماری همه گیر از طریق زو و خیال واهی را GM بردی McNeil, شروع به برنامه ریزی تغییرات. سپس در ماه ژانویه به آنها سفر به سنگاپور, ویتنام و ژاپن برای آشپزی الهام بخش است. زو می گوید که آنها می خوردند در چندین رستوران در روز برای هر وعده غذایی در جستجوی بهترین طعم تمرکز بر روی رامش فو و banh سکته قلبی بلکه تعمق به بهترین ظروف از هر شهر آنها سفر کرده بود.

یکی از اکتشافات خود بود mishiri رامش از Miraku رامش در توکیو. زو توضیح می دهد که آن مایع است سنگین در kombu (کلپ خشک) و آن را یکی از بهترین چیزهایی که او می خوردند در کل سفر. ظرف الهام گرفته از جدید Miso مبارک رامش که با استفاده از kombu میسو و بونیتو در محیط مایع و در نتیجه پیچیده لایه اومامی که شروع ماهرانه اما ساخت که شما در نزدیکی پایین کاسه.

در سایگون McNeil و زو بازدید فو Hoa پاستور جایی که آنها در بر داشت طعم آنها به دنبال به ساخت خود گوشت گاو و مرغ و سبزی فو محيط. و زو شگفت زده در توانایی ویتنامی آشپز به نوبه خود از بهترین مواد غذایی از کوچک خیابان چرخ دستی و غرفه.

Chimera Ramen is masking up for a June opening.گسترش

خیال واهی رامش پوشش برای یک ماه ژوئن باز کردن.

حسن نیت ارائه میدهد از خیال واهی رامش.

زو شد در حال حاضر ساخت نودل را از ابتدا برای Chimera را رامش (یکی از مکان های بسیار کمی در منطقه مترو نیست که خرید از پیش ساخته شده با نودل) و او فکر می کند او جدید آبگوشت دستور قرار داده رستوران رامش در میان بهترین در شهر. اما او همچنین می گوید که این ماده فقط در نوشتن یک دستور العمل جدید; او همیشه در تلاش برای رسیدن به کمال. “من همیشه احساس کرده ام که رامش عمل است,” او می گوید. “من می توانم این کار تا آخرین نفس من, و من هنوز هم در حال تکامل و یادگیری است.”

این رستوران چشم انداز برای کوچک آسیا آغاز خواهد شد در ژوئن 1, زمانی که خیال واهی رامش باز می شود برای بایگانی اطلاعات و محدود تحویل پس از Pho Mi در تاریخ 1 ژوئیه. پس از تمام مواد غذایی بسته بندی خواهد شد برای رفتن به شروع Zoe قرار داده است بسیاری از فکر به بسته بندی رامش فو و حتی banh سکته قلبی به عنوان کیت برای حفظ مواد تشکیل دهنده به عنوان تازه به عنوان ممکن است قبل از مشتریان پایان مجمع خود را. تحویل خواهد شد محدود به شعاع فقط چند بلوک از زو نمی شود استخدام خدمات شخص ثالث. “لطفا اجازه دهید مردم می دانند که Grubhub بد است” او می گوید: اشاره به ظالمانه هزینه خدمات است که جلوگیری از رستوران ها از بهره مندی از تحویل سفارشات.

تا زمانی که این دو مفاهیم جدید راه اندازی زو Ma Ma است که هنوز هم انجام آنچه را که همیشه انجام خدمت بزرگ کوفته ماکارونی کاسه و دیگر کرایه چینی از زو و مادرش, آنا.

tinyurlis.gdu.nuclck.ruulvis.netshrtco.de

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>