COVID-19 روز رسانی: داخل کلرادو رستوران پیش نویس بازگشایی قوانین

در مارس 19, کلرادو وزارت بهداشت و محیط زیست منتشر شد دستورالعمل های پیشنهادی برای رستوران reopenings تحت دولت را امن تر در صفحه اصلی برنامه به مبارزه COVID-19.

این پیش نویس که ذینفعان از جمله رستوران صاحبان و مشتریان می توانند نظر از طریق 22 مه نسبتا ساده سند: فقط سه صفحه از نیازهای اساسی. اما آنها حاوی مقدار زیادی از اطلاعات در مورد آنچه که رستوران را به احتمال زیاد نیاز به انجام به منظور شروع ارائه در سایت ناهارخوری دوباره و آنچه کاربران باید انتظار از تجربه ناهار خوری.

در اینجا یک تفکیک اساسی پیشنهاد قوانین به سه دسته تقسیم کرد: فضای کارکنان و مشتریان (بدون جزئیات بیشتر در مورد کسب و کار ارائه خدمات برای pick-up, فقط, که اساسا تکرار حکم در حال حاضر در محل). آنها پوشش “داخلی و خارجی در قضیه ناهار خوری” و جفت کردن با نظر فرماندار Jared پلیس ساخته شده در طول 18 مه کنفرانس مطبوعاتی.


فضا

دستورالعمل توجه داشته باشید که رستوران در کلرادو “ممکن است ادامه منظقه انتخاب کنید-تا-تحویل از جمله الکل وانت تحویل” — کمک هزینه در جای خود قرار داده و در طول اقامت در خانه جهت است که در نظر گرفته شده برای کمک به موسسات سودآور باقی می ماند. به خارج از ناهار خوردن در آن می توان به “برگزار شد با محدود ظرفیت TBD بر اساس علم” اگر فاصله هشت پا, بین احزاب به عنوان اندازه گیری جدول به جدول. تمام کارکنان ملزم به پوشیدن صورت پوشش و دستکش و همه سطوح باید بررسی شود و تمیز بین seatings.

ماری جوانا معاملات در نزدیکی شما

برای داخل سالن ناهار خوردن در خدمات سند ارائه نمی های خاص ظرفیت دوباره حاکی از این است که محدودیت ها تعیین خواهد شد. اما آنها بیش از حد نیاز به هشت پا از فاصله بین احزاب و همچنین به صورت پوشش و استفاده از دستکش توسط کارکنان و مایع و عمیق تمیز کردن هر بار یک جدول تبدیل شده است بیش از. دیگر باید: تهویه مناسب راهنمایی زیر از فدرال اداره ايمنی و بهداشت شغلی.

احزاب ناهار خوری داخل محدود به شش نفر یا کمتر در پیش نویس ها و رستوران ها توصیه می شود به منظور کاهش تجمع در داخل و خارج از کسب و کار توسط “تشویق رزرو و ترجیحا تنها با استفاده از یک سیستم رزرو در صورتی امکان پذیر است; هیچ جمعی صندلی; هیچ از خود ایستگاه های خدمات و یا بوفه; هیچ صندلی خودتان گزینه های بدون نوار صندلی اگر بار است که مورد استفاده برای مواد غذایی و یا آشامیدنی خدمات (اگر از آن استفاده نمی شود برای خدمات پس از آن دو طرف می توانند نشستن وجود دارد و تحت شرایط مشابه به عنوان یک جدول منظم); به وضوح علامت گذاری زمین و زمین برای صف فاصله و ترافیک پا پیشنهادات; محل تیرهای جدول چادر و یا به وضوح مشخص شده دکور یا علامت در جداول موجود نیست برای صندلی مشتریان است.”

علامت باید به اطلاع مشتریان و کارکنان از آنچه که به عنوان “بهداشت و انتظارات از جمله ورود اگر آنها در حال تجربه هر گونه علائم” دستورالعمل ادامه خواهد داد. علاوه بر این رستوران ها به دستور “حذف/بازی نزدیک و طبقه رقص که نیاز یا تشویق ایستاده در اطراف” از جمله دارت, میزهای بیلیارد مختلط, تخته, گذرگاه طاقدار بازی ها و یا تخته سوئیچ از جدول استاندارد پارچه به تک-استفاده از پوشش مگر اینکه کارگران می تواند حذف و جایگزین پارچه میز بین احزاب ارائه ضد عفونی کننده دست در سراسر محل و تمیز و ضد عفونی کردن هر “مشترک اشیاء” مانند منوها بین استفاده می کند. جایگزین برای نمونه منوها شامل تک-استفاده از توصیف تخته که از آن مشتریان می توانند انتخاب خود را انتخاب و “آنلاین منو برای مهمان به نقد و بررسی خود را از دستگاه های الکترونیکی.”

علاوه بر این دستشویی باید بررسی شود هر سی دقیقه با اصطبل و رگبار مسدود کردن اجازه می دهد تا برای حداقل شش پا از فاصله بین مشتریان. “این ممکن است نیاز به کاهش حمام ظرفیت و یا حتی فقط یک نفر در یک حمام در یک زمان” دستورالعمل دولت است.

یک چیز بیشتر: در سایت ناهارخوری باید پایان یابد بعد از 10 p.m..


کارکنان

پیش نویس خواستار کارگران به خود درجه حرارت روزانه گرفته شده است علاوه بر نظارت بر هر گونه علائم بیماری است. کارکنان که به نظر می رسد به گرفتن بیمار باید با اشاره به CDPHE علامت ردیاب و کارکنان مورد نیاز خواهد بود به ماندن در خانه اگر آنها نشان می دهد “هر گونه علائم یا نشانه ای از بیماری است.”

شش پا فاصله از کارکنان باید حفظ شود “به بیشترین حد ممکن” و آنها باید دستکش بپوشید و پوشش “در طول تعاملات مشتری و هر زمان که ممکن است در طول فعالیت های دیگر.” می رود که برای فروشندگان و تامین کنندگان و قرارداد کارگران بیش از حد. شستن دست ها-معافیت باید تشویق شود حداقل هر سی دقیقه همراه با “پایبندی به شیوه های بهداشتی ذکر شده در کلرادو خرده فروشی مواد غذایی, مقررات” از جمله تغییر دستکش بین “وظایف” و پوشیدن یک جفت تازه بعد از هر بار شستن دست.

تعاملات کارکنان باید به طور محدود توسط راه سرسام آور تغییر و معافیت, قوانین پیش نویس ادامه دارد و جلسات ستاد باید اجازه می دهد برای اجتماعی فاصله زمانی که آنها نمی تواند انجام شده تقریبا. علاوه بر این CDPHE نشان می دهد که صاحبان نظر در “تغییر منو برای ایجاد فضای اضافی در آشپزخانه و ترویج اجتماعی فاصله.” فنجان یکبار مصرف باید برای نوشیدن استفاده می شود به عنوان مخالف به کارکنان در آوردن بطری آب و “وعده های غذایی خانواده و یا تغییر وعده های غذایی نباید مصرف شود در محل.”


مشتریان

پیش نویس توصیه می کند که رستوران ارائه “یک گزینه برای مشتریان به ‘ثبت نام’ به منظور تسهیل در اطلاع آنها در صورت قرار گرفتن در معرض رخ می دهد” و همچنین استفاده از یک سیستم رزرو به عنوان آنجا که ممکن است برای کمک به, کمک های اولیه در تماس با ردیابی.” تماس با ما گزینه های پرداخت تشویق می شوند تا هر زمان که ممکن است و کاربران باید پرسید به یک فاصله امن از دیگر مشتریان تا زمانی که آنها را می توان نشسته است.

وزارت بهداشت نیز خواستار محدودیت “ایستاده و/یا تجمع در نوار منطقه ورود/خروج و هر گونه فضاهای داخلی” و نیاز به صورت پوشش بر روی مشتریان “در هنگام غذا خوردن یا نوشیدن یعنی راه رفتن گذشته جدول دیگر برای رسیدن به تحویل.” کسب و کار باید “در نظر امتناع از خدمات به مشتریان که حاضر به رعایت بهداشت و اجتماعی-فاصله دستورالعمل (محدودیت بر اساس محرومیت-از-خدمات راهنمای الکل).” به عبارت دیگر آشکار مهاجمان فضا باید درمان شود مانند کسانی که مصرف بیش از حد مشروب.

اگر وجود دارد یک مورد تایید شده از رمان coronavirus در میان یا مشتریان و یا کارکنان, دستورالعمل های نتیجه گیری “رستوران باید به اطلاع و همکاری خود را با محلی بهداشت عمومی آژانس در مراحل بعدی.”

کلیک کنید به عنوان خوانده شده کلرادو رستوران پیش نویس دستورالعمل برای بازگشایی و برای دسترسی به آنلاین نظر فرم.

tinyurlis.gdu.nuclck.ruulvis.netshrtco.de