آشپز خانه خود را به اشتراک بگذارید قرنطینه, آشپزی, موفقیت و شکست

اقامت در خانه و امن تر در خانه سن آورده کردن مارتا Stewarts و آلتون Browns در بسیاری از ما نقاشی ما را به آشپزخانه ما با سند چشم انداز کاملا اندود, کباب جوجه, شورتی, نان و patisserie-شایسته شیرینی فرانسه. در حالی که ما شده اند قادر به میزبان مهمانی های شام (اجتماعی فاصله گرفته است مقدم بر معاشرت) ما خانواده های ما بوده است آزمون-آشپزخانه افراد شاهد موفقیت و شکست ما — و اینکه خوش شانس دریافت کنندگان و قربانیان از هر دو.

سرآشپزها و دیگر مواد غذایی-خدمات حرفه ای در حال پخت و پز بیشتر در خانه بیش از حد یا به دلیل کسب و کار خود را در حال حاضر بسته شده و یا به دلیل های مورد علاقه خود را ثابت پس از تغییر وعده های غذایی به طور موقت توقیف. و برخی از آنها در حال تجربه کمی schadenfreude با تبدیل جداول ارائه Yelp-سبک بررسی آشپز خانه’ Instagram و Facebook مواد غذایی عکس.

After some constructive criticism from the pros, I came back with a better fancy toast.گسترش

پس از انتقاد سازنده از جوانب مثبت من برگشتم با یک بهتر فانتزی نان تست.

علامت Antonation

با الهام از آشپز کری بیرد من تلاش خودم “فانتزی نان تست” با نان خانگی, ماست یونانی, برش پرتقال و دیگر پر کردن و سپس posted a photo on Facebook, به چالش کشیدن آشپز حرفه ای دوستان برای ارائه انتقادات خود را. “نارنجی سوپریمز قطعا می تواند استفاده از برخی از کار” یکی از آنها پاسخ داد. “ماست یونانی یک ایده خوب بود هر چند من شخصا از مخلوط عسل و مزه به ریکوتا. اگر شما می خواهید Yelp سبک در اینجا شما بروید: کاملا خوشمزه و هیچ شکایتی اما بیش از حد گران است آنچه من کردم. نور کم و فضای کمی بیش از حد ‘قرنطینه-y.’ تنها پارکینگ خیابان. سرور بی ادب بود. دو ستاره نخواهد بود.”

Not so much failure as just throwing in the towel. Plate optional.گسترش

نه آنقدر شکست که فقط پرتاب در حوله. صفحه اختیاری است.

علامت Antonation

ثابت عاطفی غلتک coaster از نگرانی در مورد دوستان و عزیزان نظارت بر حسابهای بانکی ما و گوش دادن به اخبار گاهی اوقات سوخت نیاز ما به مواد غذایی راحتی و گاهی اوقات شکست های ما به طور کامل. من خودم مرغ سوخاری, ساندویچ است که رقابت در تابستان گذشته Popeye را دیوانگی (چه مدت پیش که در حال حاضر به نظر می رسد!). اما من هم تا به حال صبح وقتی که من می تواند جمع اوری بیش از یک سرد آرد ترتیلا پیچیده در اطراف ناف.

در اینجا برخی از بالا و پایین از نکات آشپزی ماجراهای چند مردمی در داخل یا مجاور برای صنعت مهمان نوازی:

Virgil Dickerson spent his stay-at-home time mastering some top restaurant recipes.گسترش

ویرژیل Dickerson خود را صرف ماندن در خانه زمان تسلط بر برخی از دستور العمل های رستوران.

ویرژیل Dickerson

ویرژیل Dickerson
اگر شما بوده ام به یک فن از دنور موسیقی صحنه برای چند دهه گذشته, شما احتمالا شنیده ام از خانه حومه پرونده که ویرژیل Dickerson تاسیس در سال 1995. در حالی که او در نقل مکان از که پروژه او مشغول به کار در بازاریابی برای رستوران ها و دیگر کسب و کارهای محلی در اطراف شهر برای چند سال گذشته و در حال حاضر اجرا می شود خود شرکت KREAM مشاوره. از آنجا که بیماری همه گیر کوروناویروس آمار دنور او شده است ساخت بزرگ دسته از کیمچی در صفحه اصلی و ارائه کوزه به دوستان و همکاران خود در سراسر این شهر اغلب پوشش کیلومتر با دوچرخه با تحویل کیسه های پرتاب بیش از شانه خود را. او آموخته است که چگونه به کیمچی از مادر خود, اما او دوست دارد همه نوع از پخت و پز و به تازگی آزمایش شده با رستوران تقلیدی دستور العمل های.

Dickerson می گوید که خود را بزرگترین موفقیت های اخیر بود تکرار دوبل چیزبرگر از شیکاگو Au چول. “کلید یا سرخ کردن آنها را در پیه یا مغز استخوان و من اتفاق افتاد به برخی از مغز,” او توضیح می دهد. همبرگر در حال شکست نازک و پخته شده تا پوسته تبدیل قهوه ای عمیق و هر patty در صدر است با یک کرافت تک. آن را به سادگی یک دستور در غیر این صورت او اشاره می کند تنها با تکه پیاز قرمز یک brioche مستی و سس با خردل دیژون و سس مایونز. او همچنین از طرفداران همبرگر, یاور, به عنوان یک کودک به طوری که او در بر داشت یک دستور العمل حاضر به تکرار آن و او گفت: از آن بیرون آمد بسیار نزدیک به آنچه که او به یاد می آورد. اما او نمی خواهد ساخت چیزی واقعی از جعبه در هر زمان به زودی. “من نمی خواهم به خراب کردن آن خاطرات دوران کودکی” او اشاره می کند.

“بدترین چیزی که من ساخته شده است بیسکویت از ابتدا” Dickerson می افزاید. “وقتی که می آید به پخت من خیلی ترس.”

لوسی Beaugard
لوسی Beaugard یک عکاس حرفه ای و متخصص در مواد غذایی و رستوران ها, و او به طور معمول به سفر در سراسر جهان و در تکالیف و همچنین تیراندازی برخی از دنور رستوران بالا. او شده است از خانه به مراتب بیشتر از حد معمول به عنوان بسیاری از مشتریان به طور منظم بسته هستند; پخت و پز در حال حاضر چیزی است که او می خواهم به نوبه خود برای از بین بردن استرس و ماندن متمرکز. “من دوست دارم به میزبان و آشپز” Beaugard می گوید. “من عشق چیزی است که به چالش کشیدن و یا که من هرگز قبل و یا می خواهید به بهبود است.”

او می گوید: اکثر پیروز قرنطینه پخت تلاش شد دسته ای از شکلات و شیرینی های رولتی. “آنها فقط برای همیشه, اما آنها معلوم شد واقعا خوب,” او می گوید: از دو روز روند که درگیر تکرار نورد و سرد شدن خمیر و کره قبل از نهایی پخت. “من برای اولین بار سه تلاش در نان خمیر ترش طعم خوب است اما بیش از حد متراکم. اما پس از آن من یک اجاق هلندی بود که در یک بازی-changer.”

No recipe? No problem. Maia Parish nailed this lobster pho.گسترش

هیچ دستور العمل است ؟ هیچ مشکل. Maia محله میخ این خرچنگ pho.

Maia محله

Maia محله
جشن با شراب تبدیل به یک حرفه برای مایا محله; او یک هماهنگ کننده رویداد و sommelier که نیروی تابستان گذشته در mentality mag مواد غذایی, مد و رویداد شراب با تم آفریقایی است. او تا به حال به تعویق انداختن این سال نسخه اما امیدوار است او می تواند آن را در سال 2021. “من طبخ بسیاری به هر حال اما این یک کامل nother سطح” محله می گوید: از دو ماه از ماندن در خانه است. “من شده است ولع مصرف غذاهای دریایی قطعا سوشی. من خودم پیشرفته طبخ و من استفاده می شود به یک وراج.”

در آسایش-مواد غذایی طرف محله شده است ساخت ترشی با دخترش (تند و شیرین برای بچه های خود را) و او راضی از او ولع مصرف غذاهای دریایی با دسته ای از خرچنگ pho. “من می توانم هر گونه دستور العمل” او می گوید: “اما من در بر داشت یک ویدیو یوتیوب, بنابراین من به دنبال که و معلوم شد بسیار عالی!”

نه چندان عالی بود دسته ای از هوموس و خاورمیانه سس سیر به نام toum. “این حموس خوب نبود; قوام بیش از حد نازک و toum آمد از اشتباه بیش از حد” او اذعان می کند. “من به خودم B-منهای چون من اولین بار است.” اما کوفته کباب او ساخته شده با غذا بودند بزرگتر ضربه با خانواده اش.

Jamey Fader made scallop musibi (front of plate) and other good stuff for his daughter's birthday.گسترش

جیمی فیدر ساخته شده گوش ماهی musibi (مقابل بشقاب) و دیگر چیزهای خوب برای تولد دختر خود.

جیمی فیدر

جیمی فیدر
آشپزخانه در لولا ساحلی غذاهای جیمی فیدر پایگاه برای پانزده سال قبل از او شروع به یک کار جدید به عنوان پخت و پز مدیر در Marczyk غذاهای خوب سال گذشته است. سوئیچ فراهم آشپز بیشتر شب با خانواده اش و پس از مارس stay-at-home بخشنامه منجر به بیشتر صفحه اصلی پخت و پز از همیشه. اما بیست سال به عنوان یک آشپز حرفه ای می دهد فیدر پا بر بقیه ما تا وعده غذایی خود را برنامه ریزی دستور کار قطعا به نظر می رسد بیشتر شبیه به یک high-end منوی رستوران از یک استاندارد مواد غذایی-فروشگاه خرید لیست.

“ما می خوریم عمدتا گیاهی اما با برخی از ماهی ها در اینجا و وجود دارد,” او می گوید. “من میخ برخی از قاتل دستور العمل است.” در میان آنها: musubi (که اغلب همراه با دادن نه تازه صدف) با حلزون اسکالوپ ماهی قزل آلا و کوچک است که او درمان خود را; قارچ بریانی با ریحان و خرما و انجیر و چیلس و کاشو; و وگان quiche ساخته شده با آرد نخود و اسفناج و خورشید گوجه فرنگی خشک شده. “و ما را تن از کاسه مانند تاکو, سبزی کاری…[و] تعداد زیادی از پر کردن است.” “این موضوع در اینجا.”

بدون شک فیدر تا به حال سهم خود را از اتفاقات ناگوار در طول سال کاهش یافته است, صفحات گم بلیط مقدار زیادی از سوختگی و زخم — اما اگر چیزی را اشتباه رفته با پروژه های خانه او را نگه داشتن مادر در مورد آن.

Stacy and Ian Kleinman kicked up their taco game with duck lard and duck-fat tortillas.گسترش

استیسی و ایان Kleinman لگد کردن تاکو بازی با اردک گوشت خوک و اردک چربی و چیپس.

استیسی Kleinman

ایان و استیسی Kleinman
زن و شوهر اجرا می شود که این اختراع اتاق فروشگاه دسر و غذا شرکت با همین نام است که در حال حاضر در حال ساخت برنامه ای برای بازگشایی خود اسلون دریاچه سالن با برخی از ایده های برای نگه داشتن خدمات تازه و سرگرم کننده در حالی که باقی مانده امن است. و ایان می گوید که او تا به حال مقدار زیادی از زمان برای آزمایش با هر دو شیرین و غذاهای خوش طعم برای هر دو طرف کسب و کار. اما او نمی کشیدن از نیتروژن مایع برای شام weeknight. “ایان شده است پخت و پز بسیاری — او فقط شکست کوره بنابراین ما تا به حال برخی از خوب برگر” استیسی می گوید و اضافه کرد که او نیز ساخته شده بسیاری از بلونز و آنها به هر دو شده است ساخت tacos با استفاده از اردک چربی چیپس از Caramelo سونورا سبک چیپس در لارنس ،

اما حتی آشپز حرفه ای خود را لحظه های بد. “من استفاده می شود به پخت بنابراین من انجام شده است بیشتر از آن دوباره” استیسی توضیح می دهد. “من در ساخت یک شکلات-دارچین بافته, نان, و من تا به حال به انجام مجدد آن را چهار بار به دلیل [آن را] نمی رود.”

پخت و پز برای برخی از کارهای عادی و روزمره است و آن را آسان برای دیدن چگونه ظاهر بی پایان روز در خانه می تواند منجر به آشپزخانه خرحمالی — به ویژه هنگامی که گلدان و تابه شروع به جمع کردن. اما, امید, الهام بخش, و شاید حتی کمی بازیگوش لذت در حوادث جزئی دیگر از آشپز خانه می تواند کمک به ما را از طریق.

tinyurlis.gdu.nuclck.ruulvis.net

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>