[email protected]مدیسون نمی بازگشت از Coronavirus Shutdown

دنور دهکدهای از دست داد دوازده برای بار دوم. آشپز/رستوران جف اوزاکا نمی بازگشایی خود در کنگره پارک, رستوران, [email protected]مدیسون که بسته شده پس مارس 17 به دلیل بیماری همه گیر کوروناویروس.

اوزاکا آمد به دنور و باز اصلی دوازده در سال 2008 در سابق شیرجه نوار در بالا و آینده Ballpark محله درآمد جیمز ریش نامزد جایزه در سال 2014 قبل از بسته شدن رستوران بعد از آن سال. در سال 2016 صمیمی التقاطی است eatery بازگشت و در یک فرم جدید به عنوان [email protected]مدیسون در 1160 خیابان مدیسون ارائه در حال تحول و انتخاب صفحات کوچک در یک محیط است که احساس می شود که بسیار شبیه به یک گردهمایی از دوستان نزدیک آن را به عنوان مکانی برای جشن گرفتن مناسبت های خاص.

اوزاکا که باز [email protected]مدیسون در دسامبر 2016 می گوید: تدارکات از تلاش برای بازگشایی فضای کوچک در حالی که نگه داشتن آن امن برای مشتریان و کارکنان ثابت بیش از حد دشوار است برای غلبه بر از آنجایی که درصد قابل توجهی از داخلی صندلی اختصاص داده شده به نوار و آشپز ضد صندلی و محله تنظیم نمی قرض خود را به خوبی به گسترش صندلی در فضای باز.

“این یک تصمیم بسیار دشوار است به دلیل آن بود که من برای بار دوم در اطراف شما با قرار دادن همه چیز شما را به یک رستوران” اوزاکا توضیح می دهد. “ما می چرخد و برای استفاده از زمان گرفتن عبارت اما بعد از آن شما از دست دادن بینایی از چرا شما باز در وهله اول و به همین دلیل جامعه در آینده است.”

12@Madison owner Jeff Osaka says social distancing would have been too difficult to maintain inside the tiny restaurant.گسترش

[email protected]مدیسون صاحب جف اوزاکا می گوید اجتماعی فاصله می شده اند بیش از حد دشوار است برای حفظ در داخل رستوران کوچک.

دانیل Lirette

رستوران برنده ما بهترین رستوران جدید جایزه فقط چند ماه پس از افتتاح و اوزاکا ادامه داد: برای به دست آوردن شتاب به عنوان یکی از برتر دنور رستوران را گسترش گروه خود را از سوشی-راما eateries در حالی که در ادامه موفقیت اوزاکا رامش که عرضه در سال 2015.

اوزاکا را اندازه گیری و رویکرد اندیشمندانه به پخت و پز است که علامت تجاری خود را از روز اصلی دوازده را در حال حاضر راهنمای خود تصمیم گیری با دیگر رستوران ها.

همه اوزاکا رستوران ها بسته باقی می ماند در حال حاضر و او را با در نظر گرفتن مقررات دولت جدید حساب بنابراین به عنوان نه به عجله به بازگشایی. “این رفتن به نفع ما و مشتریان ما به صبر — از آنجا که ما در حال نشان دادن است که ما در حال قرار دادن مقدار زیادی از فکر به این” او اشاره می کند.

سرو سوشی بر روی گنبد تحت پوشش صفحات از یک نوار نقاله که به حداقل می رساند تماس بین مشتری و کارکنان به نظر می رسد مانند یک مدل ساخته شده برای coronavirus عصر اما اوزاکا می افزاید که وجود دارد بسیاری از ملاحظات به حساب قبل از چهار سوشی-راما مکان می تواند بازگشایی از جمله چگونه به گسترش در خارج از منزل و چگونه به حذف صندلی در اطراف تسمه نقاله.

[email protected]مدیسون نوع رستوران محله — کوچک اما پر جنب و جوش و با چیزی جدید و جذاب همیشه ظاهر می شود در این منو که احساس مانند یک کشف به کسانی که به دنبال چیزی جدید و یک خانه دوم برای ساکنان اطراف بلوک. داستان همان است که در بسیاری دیگر از دنور محله که در آن دیگر رستوران در تلاش برای پیدا کردن جای پا انطباق با شرایط جدید و کسب اعتماد مشتریان در حال ظهور از ماه stay-در-خانه سفارشات.

tinyurlis.gdclck.ruulvis.netshrtco.de