COVID-19: چرا خوردن در کلرادو رستوران فقط “منطقی” امن

در مه 26 کنفرانس مطبوعاتی در مورد COVID-19 تحولات فرماندار Jared پلیس در مورد صحبت در محل ناهار خوری در کلرادو رستوران سرگیری تحت محدودیت های روز بعد, مارس 27. اما به جای شوق و تشویق مردم به عجله کردن و استفاده از این فرصت پلیس متوقف و به خوبی از توصیف فعالیت هایی مانند ریسک است.

چون کلرادو نیاز به “پر رونق و پویا رستوران صنعت” پلیس گفت: او حمایت برای سایت ناهارخوری “جلوتر از بسیاری از کشورهای” به جای پیروی از پیشنهادات از کسانی که توصیه می شود که تعطیلی در محل باقی می ماند برای یک ماه دیگر یا بیشتر به این دلیل که “برای کشور ما این موضوع از زنده ماندن است. اما ما می خواهیم آن را به عنوان امن به عنوان یک راه ممکن است با داشتن این متفکر دستورالعمل در محل.” نتیجه یک فعالیت است که “منطقی امن است. نه به عنوان امن به عنوان در ماه ژانویه یا فوریه و یا ماندن در خانه — اما اگر آن را یک انتخاب شما می خواهید برای را با این قوانین ما از آن ساخته شده ایم منطقی امن است.”

“منطقی” به قید پلیس نه یک بار بلکه دو بار در این دیدار است به خصوص اطمینان مدت زمانی که می آید به مسائل مربوط به سلامت — و آن را نیز بسیار مبهم است. بنابراین ما رسیده به گروه کلرادو بهداشت عمومی و محیط زیست برای دیدن اگر کارکنان وجود دارد می تواند به تعیین آنچه “منطقی” یعنی در زمینه غذا خوردن در یک رستوران.

برای مثال در محل ناهار خوری تحت قوانین جدید 70 درصد امن فرض کنید که رستوران در سوال به شدت زیر همه CDPHE مشاور? هشتاد درصد امن است ؟ نود درصد ؟ یا شاید ناهار خوری داخل یک رستوران 70 درصد امن در حالی که ناهار خوری خارج — گزینه ای است که پلیس به طور فعال تشویق — 90 درصد امن است ؟

در پاسخ به CDPHE کاهش یافته است به درخواست های خاص اندازه گیری به “منطقی” را به عنوان استفاده می شود توسط پلیس.

ماری جوانا معاملات در نزدیکی شما

“ما نمی توانیم اختصاص درصد به این می گوید:” CDPHE سخنگوی ایان Dickson مربوطه از طریق ایمیل. “وجود دارد بیش از حد بسیاری از متغیرها و هر وضعیت متفاوت است.”

Dickson اضافه می کند که “ما رستوران هدایت توسعه داده شد برای اطمینان حاصل شود که Coloradans می تواند از ناهار خوردن با خیال راحت به عنوان امکان پذیر است. COVID-19 است که هنوز هم در حال حاضر در کلرادو هر چند پس از امن ترین اقدامات همیشه آنهایی که شامل کمترین تعامل با افرادی که بخشی از خانواده خود است.”

این جواب برجسته تنش بین سلامت و اقتصاد وقتی که می آید به رمان coronavirus. بهداشت عمومی که ناهار خوری در یک رستوران خطرناک تر از غذا خوردن در خانه بدون توجه به آنچه قوانین ایمنی هستند برقرار است. اما با توجه به تعداد افراد شاغل در مواد غذایی-صنعت خدمات (Polis برآورد مجموع در حدود 300,000, نمایندگی حدود 10 درصد از کلرادو نیروی کار) در ادامه به ممنوعیت-سایت ناهارخوری برای آینده قابل پیش بینی بود, سیاسی و اقتصادی قابل دفاع است. رستوران reopenings سپس سازش: یکی که تلاش برای پا زدن شروع مهم مالی نیروی بدون ایجاد COVID-19 بیماری و مرگ و میر به سنبله دوباره.

Dickson بسیار کمتر مبهم در مورد رستوران بازدیدکننده داشته است توسط کسانی که بیشتر در معرض خطر عفونت است. “ما به شدت توصیه, مسن, Coloradans و اعضای دیگر جمعیت های آسیب پذیر باقی می ماند در خانه تا آنجا که ممکن است,” او می گوید. “امن ترین چیز برای همه است برای به حداقل رساندن قرار گرفتن در معرض خود را به دیگران پس از تحویل و انتخاب کنید تا امن تر از ناهار خوری ،

tinyurlis.gdu.nuclck.ruulvis.netshrtco.de