در اینجا یکی یقین فرمول برای ساخت آن از طریق coronavirus همه گیر و رکود اقتصادی: انجام یک چیز و آن را به خوبی. در سئول ManDoo جدید کره ای, eatery در 2222 جنوب هاوانا در خیابان شفق کوفته هستند و تنها چیزی که در این منو دو نوع کوفته دقیق می شود. و سئول مرد هر دو خیلی خوب است که آن را در حال حاضر جذب یک کسب و کار سالم.

سئول ManDoo باز در اواسط ماه مه با هیچ چیز اما یک آشپزخانه منظور مقابله و منو ارسال شده به Instagram, در یک نوار فضای بازار شده است که خانه را به یک تعداد دیگر از eateries (اخیرا Imone رستوران کره ای). این رستوران متعلق به JW لی که او نیز صاحب سئول کره ای, BBQ, سوشی و داغ دیگ فقط چند بلوک شمالی و همچنین با تشکر از سول بازی pocha را یک کره میخانه در همان مرکز نوار به عنوان مغازه پیراشکی. امروز سئول ManDoo همچنین دارای یک اتاق ناهارخوری جمع و جور است که دارای یک زن و شوهر از جداول برای کسانی که نمی توانید صبر کنید به حفاری خود را کوفته اما در خانه صندلی در دسترس نیست برای اولین بار دو هفته از کسب و کار به دلیل ایالت coronavirus رستوران محدودیت هایی که نبودند برداشته تا مارس 27.

هنوز امواج به سرعت گسترش از طریق رسانه های اجتماعی و کمی eatery به زودی به دست اورد زیر برای بایگانی اطلاعات سفارشات با توجه به مدیر کل رز لی. مواد غذایی ساخته شده است از ابتدا در تمام طول روز هر روز توسط یک تیم کوچک متخصص آشپز که پر بریزید و چین و شکن در هر پیراشکی را با دست. جاذبه اصلی mandu, کره ای, کوفته آمده است که در اشکال و اندازه های مختلف. سئول ManDoo باعث می شود استاندارد mandu به نام “سئول کوفته” در منوی آن که شبیه به ژاپنی gyoza یا چینی potstickers و بیا با هم کیمچی یا گوشت گاو-و-کوهی مخلوط. شما می توانید آنها را بخارپز یا سرخ شده در بسته به اینکه آیا شما ترجیح می دهید یک بافت نرم و یا یک crackly لفاف بسته بندی. لی می گوید او قصد دارد در مورد اضافه کردن ماهی تابه سرخ شده در نسخه به طوری که شما می توانید بهترین از هر دو جهان — مناقصه پیراشکی با یک ترد پایین.

Hefty wang mandu come filled with clear noodles and a choice of pork, kimchi or galbi.گسترش

سنگین وانگ mandu بیا با پاک کردن نودل و انتخاب گوشت خوک کیمچی یا galbi.

علامت Antonation

که سبک dumpling باید آشنا برای اکثر مردم در دنور از آنجایی که آنها به نظر می رسد در اشتها آور فهرست اسامی در انواع رستوران آسیایی, حتی اگر پر کردن در اینجا مجزا کره ای. نادر هستند سئول ManDoo را وانگ mandu سنگین بخارپز کوفته شبیه به چینی baozi. لفاف بسته بندی در وانگ mandu (همچنین شناخته شده به عنوان “پادشاه dumpling”) نرمتر و breadier تر از آن پسر عموی کوچکتر و پر کردن متفاوت است. شما می توانید سفارش این کوفته با, خرد کرده گوشت خوک و japchae (پاک کردن رشته فرنگی ساخته شده از سیب زمینی شیرین و نشاسته) و یا با کیمچی و همان رشته فرنگی. برای کمی بیشتر بلند و کمی پول بیشتر نیز وجود دارد galbi (خوابانده گوشت دنده) نسخه.

وانگ mandu آمده در دو شکل: گوشت-پر پیراشکی گرد است و توپ تنیس به اندازه یک کهکشان مارپیچی از pleats در بالا در حالی که کیمچی دامپلینگ است بیضی شکل با یک زیپ چین و شکن. هر دو نوع در حال پر کردن بنابراین منظور از چهار برای 12 دلار (14 دلار برای galbi) باعث می شود قابل توجهی غذا برای یک نفر. برای تنوع به اشتراک گذاری یک سفارش با یک دوست و همچنین به منظور دور شش سئول mandu برای 8 دلار; هر دو سبک با به طور منظم و یا تند سویا بر اساس سس فرو بردن.

Inside a wang dumpling from Seoul ManDoo.گسترش

در داخل یک وانگ دامپلینگ از سئول ManDoo.

علامت Antonation

لی امیدوار است به زودی اضافه تند کیک برنج و ماکارونی کاسه به منوی اما در حال حاضر مینیمالیستی پیراشکی ارائه بیش از اندازه کافی برای ایجاد یک عملی کارآمد مدل کسب و کار در طول یک زمان دشوار اقتصادی برای رستوران ها. پیدا کردن منو در instagram.com/seoul.mandoo سپس محل سفارش خود را و یا یک میز رزرو از طریق تماس با 303-953-9590.

سئول ManDoo همچنین فروش بسته های 25 منجمد سئول دمبلنجس برای $20, بنابراین شما می توانید آنها را به خانه و بخار و یا سرخ آنها را هر زمان که شما در خلق و خوی برای dumplings. آنها آسان برای آماده سازی: اگر شما یک گلدان با یک کشتی بخار قرار دادن, شما می توانید آنها را مستقیما از فریزر در حدود ده دقیقه. در ماهی تابه سرخ کردن آنها را در کمی روغن را اضافه کنید خوب بحران و برخی از عطر و طعم کاراملی, اگر چه, و اگر شما می خواهید برای اضافه کردن و حتی بیشتر, بافت, شما می توانید به دنبال چند مرحله اضافی برای اضافه کردن یک crackly “دامن” به dumplings.

Seoul Mandu's beef dumplings fried with a crispy skirt.گسترش

سئول Mandu گوشت گاو کوفته های سرخ شده را با یک ترد ،

علامت Antonation

در اینجا یک دستور برای کوفته با یک توری, دامن, اقتباس شده از شهر نیویورک آشپز و مواد غذایی ویرایشگر Sohla ال-Waylly (دنبال او در Instagram at @sohlae):

مواد لازم:
6 تا 10 منجمد سئول کوفته از سئول ManDoo
1 1/2 قاشق غذا خوری سرکه شراب برنج
2 قاشق چای خوری آرد همه منظوره
2 قاشق چای خوری آرد ذرت
خرج کردن از نمک
1/2 فنجان آب
روغن پخت و پز

یک دوغاب با مخلوط سرکه و آرد و آرد ذرت و نمک و آب را با هم در یک کاسه کوچک یا جام حذفی. اجازه دهید آن را برای حدود بیست دقیقه اجازه دهید به آرد و نشاسته هیدرات.

گرما مقدار کمی از روغن پخت و پز (بیش از یک قاشق غذا خوری) در یک ماهی تابه نچسب روی حرارت متوسط به بالا و سپس اضافه کردن کوفته در یک شکل ستاره با تخت کنار کوفته در برابر پان. کوک برای حدود یک دقیقه پس از آن حرارت را تبدیل به رسانه است. به دوغاب به هم بزنید و سپس پور به اندازه کافی به طوری که آن را پوشش می دهد فقط ته ظرف. کمتر شما با استفاده از این lacier دامن تبدیل خواهد شد اما این همچنین باعث می شود آن را کمی سختتر به این پیراشکی را از تابه.
مایع شروع به ترشح بلافاصله پس بخشی از پوشش تابه با درب برای حدود پنج دقیقه ترک به اندازه کافی از یک شکاف به صورت بخار به فرار. هنگامی که بسیار گرم کاهش می یابد و بالابر درب برای دیدن اگر خود را در دامن تشکیل شده است. باید آن را طلایی-قهوه ای و انتشار به راحتی از پان بنابراین اگر آن را کاملا وجود دارد را کوفته دیگر یا دو دقیقه با درب.

کوفته باید با هم نگه دارید به طوری که شما می توانید تلنگر همه آنها را بر روی یک صفحه در یک بار با توری نگه داشتن آنها را با هم در یک دایره. نگران نباشید اگر این کار نمی کند کاملا اولین بار; کوفته هنوز هم طعم خوب و شما رو بیشتر به تمرین با. خدمت با سس فرو بردن ساخته شده با سس سویا یک چلپ چلوپ از شراب برنج, سرکه یک نم شیلی پرک و برخی پیازچه خرد.

tinyurlis.gdu.nuclck.ruulvis.netshrtco.de