هیچ Taproom? هیچ مشکلی برای TRVE و پروژه

زمانی که TRVE دم مالک نیک Nunns امضا اجاره نامه در نقطه خود را در برادوی در سال 2012 آن را مناسب او هست. باریک و عمیق سابق گالری هنر بود تاریک و مرموز درست مثل آبجوسازی آرم آن موسیقی و آن اخلاق. فضا نیز روزه خود را به خوبی به بز را سر محراب پشت نوار و چهل و پا بلند جامعه جدول که هنوز هم به عنوان محور.

اما در سال 2020, کوچک, فضاهای محصور و جامعه جداول علامت یک نوع متفاوت از جانور: COVID-19 که مجبور است میله های لبنی و رستوران ها به طور چشمگیری کاهش ظرفیت و راه اندازی جدید و یا موقت پتیس در هر فضای آنها می ناب. با وجود محدودیت های بسیاری در کلرادو 400 ماشین منگنه شده اند قادر به بازگشایی شده است.

استراتژی که قصد ندارم به کار برای TRVE هر چند که نمی باید اتاق را برای یک پاسیو یا اجتماعی فاصله جداول. آن کار نمی کند برای ترش متخصص پروژه سیاه وحشی و خود به خودی اله, یا, است که تنها در حدود یک مایل در جنوب TRVE در جنوب برادوی است. اما تا کنون نه آبجوسازی مورد نیاز taproom فروش.

The community table at TRVE isn't going to work in a pandemic.

جامعه جدول در TRVE قصد ندارم به کار در یک بیماری همه گیر.

TRVE دم

“تیم ما در حال کار خستگی ناپذیر برای نگه دارید تا با تقاضا میشم تا به حال برای ما قوطی قرار دادن فقط به عنوان مقدار آبجو به عنوان قبل از گه آمار فن” Nunns نوشت: در Facebook هفته گذشته است. “ما bartenders شده اند صبورانه در انتظار shopkeeping در ما taproom, مقیم زمان تا زمانی که آنها می توانید یک پیش نویس برای میشم.”

در واقع TRVE که brews و بسته تمام آن آبجو از جمله sours, casablanca و lagers در خارج از سایت انبار در نزدیکی ندارد به غیر روحانی کردن یک فرد از طریق این بیماری همه گیر. به جای آبجوسازی شده است ساخت پول با فروش آبجو به رفتن را از طریق تحویل (که دولت ساخته شده به طور موقت در دسترس کارخانه های لبنی) و از طریق توزیع به فروشگاه ها مشروب.

The chairs are empty, but the bottles are full at Black Project.

صندلی خالی هستند اما بطری پر در پروژه سیاه و سفید.

پروژه سیاه

در پروژه سیاه, مالک, James Howat نیز قادر به پایان می رسد دیدار با فروش و توزیع خود آبجو در بطری و قوطی. “ما در یک جای خوب, مالی,” او می گوید. “ما در حال آماده به taproom درآمد از تصویر به طور نامحدود.”

از کارکنان خود را کوچک است Howat می گوید او نمی خواهید به خطر ایمنی خود را با باز کردن درب را در محل نوشیدن. نه تنها این, اما taproom را تنها قادر به میزبان حدود پانزده نفر در یک زمان از جمله beertenders تحت دولت بازگشایی دستورالعمل.

“این امر می تواند بهتر تصمیم به پرتاب باز کردن درب? شاید. دو یا سه سال پیش ما را مجبور به باز کردن و همچنین” Howat می افزاید توضیح داد که حاشیه های بالاتر ریختن آبجو در taproom از با توزیع است. اما پس از سیاه پروژه گسترش به کشورهای دیگر, او در حال حاضر به اندازه کافی از یک جریان درآمد آن را به کار. “من احساس می کنم برای کسانی که لازم نیست دیگر منابع درآمد به دلیل آن خواهد خورد.”

در حال حاضر نه آبجوسازی است برنامه فوری برای بازگشایی به سایت نوشیدن هر چند هر دو در حال فروش آبجو به رفتن. TRVE اشاره کرده است که آن را ممکن است یک طرح در آثار, اما با هیچ زمان و قاب سیاه و پروژه Howat می گوید او را دوباره ارزیابی هر چند ماه.