لس Parceros بازگشت به کلمبیا ریشه های تحت مالک جدید

به اکثر دنور ساکنان تفاوت بین کلمبیا و ونزوئلا آشپزی است که به سختی قابل تشخیص: Empanadas, arepas لوبیا سیاه, plantains و آهسته پخته شده گوشت پر کردن منوها در رستوران ها یا ملیت. اما شما فقط نمی تواند جایگزین یکی از غذاهای دیگر; های مشابه ظروف متمایز جغرافیایی و تفاوت های فرهنگی دو کشور و تغییرات نامحسوس در دستور دنیایی از تفاوت را به کسانی که بزرگ شد با مواد غذایی است.

تصور کنید دیدن مادر بزرگ خود را به خانه برای شام — تنها برای پیدا کردن شخص دیگری مادر بزرگ پخت و پز در آشپزخانه خود را.

چیزی مشابه اتفاق افتاده در لس Parceros های کلمبیا رستوران دهکده توسط خواکین Contreras در سال 2013 در 5922 شرق, Colfax, خیابان. یک زن و شوهر از سال پیش, Contreras به فروش می رسد محل به ونزوئلا که در زمان بیش از کلمبیا منو در حالی که با اضافه کردن دستور العمل های از کشور خود.

The sancocho is loaded with beef, corn, plantains, potatoes and yuca.گسترش

این sancocho لود شده با گوشت و ذرت plantains سیب زمینی و یوکا.

علامت Antonation

لس Parceros در حال حاضر تحت مالکیت جدید یک بار دیگر و این بازگشت به کلمبیا ریشه های تحت آندرس چپررو که مالک لا رولا یک کامیون مواد غذایی است که همچنین دارای یک شمارنده در Zeppelin ایستگاه. چپررو می گوید: مواد غذایی در لس Parceros همیشه خوب تحت مالک قبلی, اما آن را فقط به آنچه سال به طور منظم کلمبیا مشتریان آمده بود به انتظار.

“مردم باید به نام من دیوانه برای دستیابی به یک رستوران در وسط COVID اما این دلیل من آن را — به دلیل آن است که فرصت بسیار خوبی برای رشد” چپررو می گوید و توضیح داد که از کسب و کارهای مختلف او را انتخاب تمرکز در درجه اول در لس Parceros در حال حاضر. “من می خواهم مردم را به احساس مانند آنها می توانند خانواده خود را و می دانم که مالک حاضر است.”

The Chicharizo arepa is a Los Parceros original.گسترش

این Chicharizo arepa لس Parceros اصلی است.

علامت Antonation

چپررو خریداری لس Parceros در اواسط ماه مه و زد آن را برای یک ماه بخشی از آن با takeout-تنها خدمات قبل از بسته شدن به مدت دو هفته برای عوض کردن. وی افزود داخلی سایبان پوشش داده شده با کاشی خشت به اتاق ناهار خوری کوچک (که در حال حاضر دارای تنها شش جداول) احساس کلمبیا pueblito paisa و یا کشور ایجاد کرد. تیره و چوب و آجر و رنگارنگ کاشی و کامل نگاه کنید و از جلو ، پایین حصار جدا دو umbrellaed جداول از پیاده رو در امتداد Colfax.

غذا تجدید نظر به طیف گسترده ای از مشتریان به دلیل راحت واسوده, طبیعت, طعم آشنا و خفیف ادویه چپررو می گوید. “در Zeppelin ایستگاه ما بسیار خاص مشتریان, اما این یکی کمی تنوع بیشتر,” او اضافه می کند. “من از دیدن بیشتر پارک هیل و Mayfair مشتریان و همچنین مردم از کلمبیا.”

It wouldn't be a Colombian restaurant without empanadas.گسترش

آن را نمی خواهد یک کلمبیا رستوران بدون empanadas.

علامت Antonation

و در حالی که لا رولا متخصص در خیابان مواد غذایی (از جمله هات داگ صدر با سس آناناس, خرد, مرغ, ژامبون بیکن و پنیر و یک کل تخم مرغ بلدرچین), Los Parceros در خدمت طیف وسیع تری از سوپ و entrees علاوه بر مرغ و پنیر و یا گوشت گاو empanadas; arepas تقسیم شده و پر شده با گوشت و پنیر و آووکادو و دارای مزه تند سیر aioli; pandebonos (دور قشنگ نان); و patacones (ترد سرخ شده درخت چنار). چپررو حتی اختراع یک arepa او تماس La Chicharizo ترکیبی از گوشت خوک شکم و chorizo.

غذای ملی کلمبیا است bandeja paisa یک آید تپه بشقاب برنج و لوبیا chicharrón گوشت چرخ کرده گاو یا استیک chorizo سرخ شده بارهنگ و تخم مرغ سرخ شده. این chorizo است خفیف تر در عطر و طعم از آن افراد مشهور و محکم تر پس از آن در خدمت کبابی در پوشش و نه از هم پاشیده. و chicharrón نیز مجزا به کلمبیا; آن را می آید به عنوان یک نوار از پوست-گوشت خوک در حلقه گل در امتداد یک طرف و کبابی به طوری که آن فر به شکل یک خرس پنجه. کلمبیا گوشت خوک شکم chewier از پخته نسخه های موجود در آمریکای مدرن رستوران بنابراین آماده می شود برای اطلاعات بیشتر بافت از شما ممکن است انتظار.

Los Parceros is going back to its Colombian roots on East Colfax Avenue.گسترش

لس Parceros است که رفتن به آن کلمبیا ریشه در شرق Colfax خیابان.

علامت Antonation

چپررو خوشحال است به آموزش مشتریان آمریکایی خود را در چگونه برای غذا خوردن کلمبیا ظروف. آهک است که همراه با bandeja paisa او توضیح می دهد که بهترین فشرده بیش از chicharrón. و بهترین راه برای خوردن تمام ظرف است برای شکستن زرده تخم مرغ را به برنج مخلوط آن را همراه با لوبیا و حرکت شبیه چمچه زنی تا نیش خود را با قطعه ای از گوشت های مختلف و همچنین به عنوان کوچک و ساده arepa که همچنین همراه با ظرف. بدون شک شما باقی مانده تا چپررو نشان می دهد که شما آنها را ریز ریز کردن تا صبح روز بعد و در خدمت همه چیز با مطلب تخم مرغ را در یک ظرف به نام calentado که آن هم در منو اینجا. (می گویند “calenta ‘ o” اگر شما می خواهید برای تحت تاثیر قرار دادن شما کلمبیا میزبان.)

یکی دیگر از محبوب وعده غذایی است sancocho یک دنده گوشت گاو و مرغ سوپ bobbing با تکه های سیب زمینی یوکا و درخت چنار. سوپ می آید با یک طرف از برنج با آهک و آووکادو; چپررو توصیه شما به ماهی کردن تکه های بزرگ سبزیجات ریز ریز کردن آنها را در برنج با استفاده از یک قاشق به حرکت شبیه چمچه زنی تا آستین پختند آبگوشت با نیش برنج مخلوط.

هر آنچه شما سفارش, انتظار غذا بیشتر از شما به راحتی می توانید غذا خوردن در یکی نشسته و مطمئن شوید که شما خود را بشویید وعده غذایی را با یک آب میوه های استوایی: Lulo, maracuyo, guanabana, مورا, guayaba و tamarindo در میان گزینه های نیز وجود دارد agüepanela طراوت (اما نه ترش) شربت ابلیمو ساخته شده با تاریک نیشکر.

“کلمبیا مواد غذایی می تواند شما را به بازگشت به خانه های سنتی پخت و پز” چپررو نتیجه گیری — نوع پخت و پز خانه شما حتی اگر شما هرگز آن را قبل از.

لس Parceros باز است از ساعت 11 صبح تا 7 بعد از ظهر دوشنبه از طریق جمعه و باز می شود در ساعت 9 صبح در تعطیلات آخر هفته. تماس 720-379-3808 برای کسب اطلاعات بیشتر و یا سوال در مورد ناهار خوری خصوصی برای گروه های کوچک و در دسترس پس از 8 p. m.

tinyurlis.gdu.nuclck.ruulvis.netshrtco.de