امن در خانه راهنمای بهترین کلرادو قهوه

اگر دفتر خود را در حال حاضر خود را در آشپزخانه و جلسات خود را در محل بیش از زوم و سپس شما در حال اقامت در خانه

توسط MORVARIDEASIA در 13 اردیبهشت 1399

اگر دفتر خود را در حال حاضر خود را در آشپزخانه و جلسات خود را در محل بیش از زوم و سپس شما در حال اقامت در خانه و همنوعان خود با تشکر از شما. اما این احتمالا به این معنی شما در حال بازدید از قهوه خانه ها تا آنجا که شما استفاده می شود به طوری که شما از دست رفته طعم و درمان از قهوه خوب. خوشبختانه محلی قهوه متخصص جیک Stechmeyer متفکر پشت بومی قهوه و #SaveColoradoCoffee می helo شما انتخاب مناسب ساخته شده-در-کلرادو قهوه مورد نظر خود و در خانه روش دم.

قبل از اینکه شما شروع: بسیاری سرخ فروش قهوه, لوبیا, تمام, جای, زمین, زیرا آنها می خواهند شما را به خرد کردن آن را تازه به دست آوردن بهترین عطر و طعم. بنابراین کیفیت با مته سوراخ کردن چرخ یک سرمایه گذاری ارزشمند به دلیل آن را به آرامی و به طور مساوی له لوبیا و نه فقط ریز ریز کردن آنها را مانند یک تیغه چرخ. خوب چرخ فقط باعث می شود قهوه خوب بهتر است پس از استفاده از آنچه به شما کردم. هیچ چرخ? هیچ مشکل: برخی از مغازه ها را قبل از خرد کردن لوبیا بنا به درخواست.

قطره ای: بسیاری از کافی شاپ استفاده از بخش عمده ای دم روش برای خود قهوه خانه گزینه است. شرم اگر شما اضافه کردن خامه و شکر, اما تنها کسانی که تا کنون برای ساخت یک فنجان قهوه آشامیدنی است. خودتان یک پا با شروع با کامل باقلا برای قهوه: چهار Leftys از Novo قهوه. این مخلوط قهوه از آمریکا برای "کلاسیک" مشخصات عطر و طعم— دیوانه کامل سالم متوسط اسیدیته با تذکرات از شکلات تیره. Stechmeyer می گوید شما باید سخت کار کردن لوبیا درست قبل از دم و پیش گرم کردن ماشین (اگر مال شما است که گزینه) برای بهترین طعم و مزه.

The best cup of coffee starts with the roaster.گسترش

بهترین فنجان قهوه شروع می شود با سرخ.

Kenzie بروس

Chemex: به شکل یک ظرف شیشه ای در یک آزمایش علمی این تدبیر است نه به عنوان تهدید آمیز برای استفاده به عنوان آن را برای اولین بار به نظر می رسد. قرار دادن یک فیلتر در بالا فقط مانند بسیاری دیگر دم روش و سپس اضافه کردن قهوه و آب داغ. Stechmeyer توصیه می کند با استفاده از Tesfay بکل اتیوپی از MiddleState قهوه به دلیل Chemex به ارمغان می آورد قهوه میوه شیرین و ساده گل طعم. اجازه می دهد که قهوه به بلوم پس از ریختن بیت اول آب و سپس با یک دوم بزرگتر پور از آب و هم بزنید تا اطمینان حاصل شود همه از قهوه اشباع شده است.

پور بیش: این روش دم کردن است که اغلب مورد استفاده برای یک نفر که فوق العاده است اگر شما تنها آبخوری قهوه در خانواده خود و یا مثل یک قوی تر (دفعات بازدید: بیشتر کافئین دار) جام. و با توجه به Stechmeyer این راه ایده آل برای به دست آوردن تمام طعم ها و تفاوت های ظریف از دانه های قهوه به صورت یک قله کافه تجربه. ما مثل سیمن بولیوار از خار قهوه به دلیل پور بیش از برجسته شیرینی زردآلو پیچ امین الدوله و dulce de leche. یک ترفند ساده ولی موثر در هنگام استفاده از این روش: ریختن آب به آرامی و در یک سرعت سازگار است; با استفاده از یک زانویی کتری می تواند کمک کند. و پیش گرم کردن فنجان قهوه خوشمزه در درجه حرارت مناسب.

مطبوعات فرانسه: این یک روش کلاسیک برای دم کردن قهوه قوی تر شبیه به نتایج حاصل از یک, پور بیش از, اما در یک مقدار بزرگتر مانند یک Chemex — پس آن را به بهترین از هر دو جهان. برای مطبوعات فرانسه توصیه می کنیم Belafonte دو منبع از ملکه شهرستان جمعی قهوه. این گل سرسبد شرکت قهوه به دلیل آن یک جامد روزمره قهوه که طعم مانند ترکیبی از شکلات و انواع توت ها. وقتی دم با مطبوعات فرانسه, مطمئن شوید که به استفاده از درشت خرد. هنگامی که شما اضافه شده قهوه و آب داغ (که باید زیر جوش) صبر چهار دقیقه پس از آن فشار فیلتر در پایین آهسته اما مداوم با سرعت بیش از حد سریع و زمینه را از طریق لغزش مش فیلتر.

Get some of Colorado's best coffee through Native Coffee Club.گسترش

برخی از کلرادو بهترین قهوه از طریق بومی قهوه ،

حسن نیت ارائه میدهد از بومی قهوه Club

اسپرسو دستگاه: برخی از خوش شانس خوانندگان ممکن است در صفحه اصلی دستگاه اسپرسو. در حالی که بسیاری از آنها را به عنوان فانتزی به عنوان گران دستگاه های موجود در, کافی شاپ ها, اتوماتیک, اسپرسو ساز به طور معمول ساخته شده در frother شیر ضروری است که به بازآفرینی یک کافه به سبک اسپرسو یا کاپوچینو. اگر چه هر کباب خواهد کار برای این روش (و نه فقط روغنی سیاه دانه های قهوه اسپرسو), Stechmeyer توصیه چهار خواهر از مس درب قهوه. با نکات صاف ganache شکلات کارامل و کمی ترش کلید آهک مشخصات عطر و طعم باعث می شود برای یک کلاسیک اسپرسو طعم و مزه. راهنمایی برای کامل پور: قبل از گرم کردن ماشین با کشیدن یک شات بدون قهوه. همچنین, مطمئن شوید که شما بطور عالی یا ظریف یا خرد کردن قهوه خود را و محکم tamp آن; شات باید بیست تا سی ثانیه به جلو.

دم سرد: نه فقط سرد قهوه. که یکی از راه های انجام این کار اما خوب دم سرد زمان — به طور معمول دوازده ساعت یا بیشتر سرد steeping. به جای خرید یک سرد دم کنسانتره از کافه مورد علاقه خود را; ما می آید از Sapor قهوه و مفاهیم است. کافه به تازگی شروع به فروش دم سرد با نصف گالن به عنوان بخشی از آن #stayathome قهوه خط. معمولی مخلوط نیم دم سرد تمرکز و نیم آب یخ اما ما توصیه می کنیم با شروع با کمتر آب و رقیق کردن به طعم و مزه خود را.

برای راهنمایی و ترفندها و یا به اشتراک برای سرپرستی کلرادو قهوه مستقیم به آستان خود را هر ماه به دنبال بومی قهوه در Instagram و یا ثبت نام در وب سایت.



tinyurlis.gdu.nuclck.ruulvis.netshrtco.de
آخرین مطالب