در جولای 21, فرماندار Jared پلیس ایجاد یک فرمان اجرایی الزامی 10 p. m. آخرین تماس در الکل — در میله, رستوران ها, فروشگاه های مشروبات الکلی و سایر موسسات برگزاری مشروب مجوز. قوانین و مقررات جدید قرار است به اجرا در سی روز — از امروز شروع جولای 23 — ارائه وجود دارد, هیچ افزایش در COVID-19 موارد بیش از سی روز است.
منظور نیست نشسته خوبی با صاحبان کسب و کار و یا سازمان است که در حمایت از آنها. در واقع کلرادو رستوران انجمن EatDenver (یک شبکه مستقل رستوران گروه) و میخانه لیگ کلرادو باید متحد با هم به ارسال رسمی اعتراض به این محدودیت و هر اقدام دیگری که محدودیت توانایی ها و رستوران ها و کافه ها برای انجام کسب و کار.
"به طور معمول در کشور ما آخرین تماس دو در صبح است. در حال حاضر آن را به 10 p. m. در سطح ایالت" پلیس گفت: در ساخت این اطلاعیه. "مستی در اماکن عمومی در تضاد با اجتماعی فاصله."
استفانی Fransen هیکس مدیر اجرایی میخانه لیگ می گوید که کافه ها و رستوران ها باید برن اقتصادی فشار از coronavirus همه گیر و در نتیجه محدودیت های کسب و کار در حالی که حفظ امن و محیط سالم برای مشتریان.
"ما بسیار نا امید با این اقدام فرماندار پلیس در زمان" هیکس می گوید. "رستوران ها و کافه ها رفته بالا و فراتر از آن برای نگه داشتن هر دو کارکنان و مراجعان امن و در ادامه به شدت به دنبال سلامت و دستورالعمل های ایمنی. در واقع ما معتقدیم که داده ها از دولت در واقع تأکید قوی صنعت انطباق با الزامات قانونی و ایمنی از جمع آوری در امکانات ما در هر زمان. ما هنوز برای دیدن هر گونه اطلاعات است که پشتیبانی از این نوع اقدام شدید. این هفته تصمیم بی دلیل به یک صنعت در حال حاضر در تلاش برای زنده ماندن. شما کسب و کار اضافی ساییدگی ایالت باید این سفارش در محل باقی می ماند."
در اینجا نامه ای که سه سازمان فرستاده شده به پلیس در جولای 22:
عزیز فرماندار پلیس:
از طرف کلرادو رستوران انجمن EatDenver و میخانه لیگ کلرادو ما
می خواهم برای تشکر از شما برای رهبری خود را در طول این زمان دشوار است. ما در حال رسیدن به ادامه
گفتگو با شما در مورد این صنعت و به بیان برخی از نگرانی هایی است که ما داریم.اول اگر چه کشورهای دیگر را هدف قرار داده اند و بارها و رستوران ها به عنوان منابع COVID-19 گسترش این نیست
این مورد در کلرادو. با توجه به CDPHE COVID-19 هفتگی گزارش مورخ 7/15/2020 رستوران
تنها حدود 30 ایالت 414 مستند شیوع سایت – و تعداد موارد
گزارش داد در آن مکان است 153 تنها در حدود 4 درصد از تمام موارد مثبت "کارکنان که در حال مثبت برای
COVID-19 (آزمایشگاه تایید)" و تنها .3% از مجموع موارد مثبت. علاوه بر این وجود داشته است صفر
موارد گزارش شده از رستوران و بار, مشتریان است.هنگامی که ما صحبت در گوشی دیروز شما ضمنی وجود دارد که ممکن است ارتباط بین مواد غذایی و
نوشیدنی موسسات که ارائه الکل و بزرگتر امکان برای گسترش COVID-19 با الکل
مصرف. ما بر این باوریم که وب سایت خود را شیوع داده و ثابت می کند این غلط است همبستگی.
نزدیک به نیمی از موارد ذکر شده در سرچشمه و در رستوران های فست فود که به طور معمول برگزاری یک مشروب
مجوز.در مکالمه ما دیروز شما ضمنی که یک صنعت مقررات منع رفت و آمد ممکن است در نظر گرفته به عنوان یک گزینه به
کاهش گسترش COVID-19. ما باور نمی کنیم که این می تواند یک راه حل موثر است. ما
شنیده بارها از دفتر خود و CDPHE که اجتماعی فاصله, استفاده از ماسک, محدود, عمومی
تجمعات و مکرر شستن دست ها موثر ترین راه برای جلوگیری از گسترش. این دستورالعمل ها
در حال حاضر در حال تمرین رستوران در سراسر کشور و پایین ما شیوع مورد اعداد نشان می دهد
چگونه موثر این صنعت شده است و در محدود کردن گسترش یافته است. محدود کردن مهمان به یک پنجره کوچکتر از
ساعت کسب و کار را تنها در خدمت به افزایش تراکم به عنوان افرادی که باید حمایت یک کسب و کار
بعد در شب مجبور به در آمده قبل از آن.بار و رستوران در صنعت دچار آسیب فاجعه بار به دلیل COVID-19. این کسب و کار
نیاز به باز باقی می ماند به منظور به دست آوردن مجدد ضرر و زیان مالی از چهار ماه گذشته و ما معتقدیم که
آنها در حال حاضر نشان داد تمایل خود را برای تطابق با دولت های محلی و دستورالعمل های خود را به نگه دارید
مشتریان و مراجعان امن و باز باقی می ماند. بسیاری از آنها حتی گام های بیشتری برای ترویج بیشتر
شیوه های ایمن در کسب و کار خود. برای مثال اکثریت زیادی از اپراتورهای اجرا اجباری
ماسک مورد نیاز قبل از آخرین هفته بهداشت عمومی به منظور. همچنین مهم است به اشاره است که در طول
جولای 4th, آخر هفته, مشروب اجرای بخش انجام شده حدود 570 بازرسی از
رستوران ها و کافه ها در سراسر کشور. تنها هفت آمد نیاز به آموزش بیشتر در زمان
بهداشت عمومی قوانین و مقررات. تمام مجوز بودند تعاونی و پس از ساخته های لازم
تنظیمات.ما قویا بر این باورند که در رستوران در حال حاضر در مسیر درست برای محدود کردن گسترش COVID-19 و
محدودیت بیشتر در این صنعت لازم نیست. ما ضمن استقبال از گفت و گو و می خواهم به یک
منبع برای شما و دفتر خود را به عنوان شما همچنان به بحث در مورد این صنعت است.صمیمانه
سونیا Riggs, رئيس جمهور & مدیر عامل شرکت
کلرادو انجمن رستورانکتی Lazor, مدیر اجرایی,
EatDenverاستفانی Fransen هیکس مدیر اجرایی
میخانه لیگ کلرادو
در زمان عادی میله به طور کلی موضوع آخرین تماس پانزده دقیقه یا تا قبل از 2 صبح تا مطمئن شوید که تمام نوشیدنی ها از روی میز زمانی که ساعت اعتصاب دو (و اواخر شب مراجعان به خوبی آگاه از "نوار زمان" بنابراین بسیاری خود را نهایی سفارشات درآمده). شده است وجود دارد سردرگمی در حال حاضر در مورد آخرین تماس و هنگامی که نوشیدنی باید ریخت و به پایان رسید اما توافق کلی این است که دستورات را می توان راست تا 10 p. m. و مشتریان قادر خواهد بود به پایان برساند قبل از خروج به خصوص اگر غذا سفارش درگیر هستند از موسسات می تواند باز بماند بعد برای خدمت به مواد غذایی است.
جدید برو مشروب قانون که تمدید شد تا ژوئیه 2021 توسط مجمع عمومی و به قانون امضا شده در جولای 10, قطعا در مفید آمده است برای مردمی که می خواهند به نوشیدنی با آنها و نگه داشتن حزب نورد در خانه.
tinyurlis.gdclck.ruulvis.netshrtco.de
مقالات مشابه
- نحوه استفاده از استوانه مدرج شیشه ای آزمایشگاهی
- تلاش برای قتل: پدر جوکوویچ از اخراج انتقاد می کند
- شرکت صادرات و واردات کالاهای مختلف از جمله کاشی و سرامیک و ارائه دهنده خدمات ترانزیت و بارگیری دریایی و ریلی و ترخیص کالا برای کشورهای مختلف از جمله روسیه و کشورهای حوزه cis و سایر نقاط جهان - بازرگانی علی قانعی
- یک پسر جوان پس از تصادف در شمال غربی سیدنی وخیم است
- بسکتبال کالج گیر در برگزاری الگو در طول همه گیر
- What Is Haute Couture?
- Cessa rejoins یانکی ها پس از دوره نقاهت بعد از coronavirus
- سنگ بنای مستاجران ایجاد یک گفتگو آگاهانه در کاپیتول هیل
- مخزن مرکز صوتی هنر دریافت $25,000 NEA اعطای
- پنج راه شاهدانه می تواند کمک به آتش کلرادو اقتصاد