بولدر جدید وحشی مقررات آبجو پروژه دارای یک روح

اگر کارخانه های لبنی به حال انسان شخصیت وحشی تهیه آبجو پروژه خواهد بود چروکیده پدربزرگ و مادر بزرگ با لبخند خط

توسط MORVARIDEASIA در 27 تیر 1399

اگر کارخانه های لبنی به حال انسان شخصیت وحشی تهیه آبجو پروژه خواهد بود چروکیده پدربزرگ و مادر بزرگ با لبخند خطوط یک بیمار رفتار و مقدار زیادی از زندگی مشاوره — حداقل برای کسانی که انتخاب می کنید به گوش دادن.

این تا حدودی به دلیل جدید تخته سنگ آبجوسازی متخصص در دو سبک های مختلف از آبجو است که سنت صد ساله بلژیکی وحشی اله و چک lagers بلکه به دلیل مقدار فکر کردم که رفت به ایجاد وحشی مقررات آبجو پروژه که میزبان افتتاح در 2209 خیابان مرکزی این شنبه, جولای 18.

The lagers will be poured with Czech-style side-pull faucets.گسترش

این lagers خواهد ریخت و با چک-سبک side-pull فوستس.

وحشی مقررات

"هنگامی که شما شروع به کسب مدرک یا انتشار یک مقاله شما از خودتان بپرسید" چگونه آیا این اضافه کردن به بدن از دانش است که در حال حاضر در خارج وجود دارد؟"" می گوید وحشی مفاد سر brewer براندون Boldt. بنابراین زمانی که او و یکی از بنیانگذاران تامی Bibliowicz که همچنین دارای 4 بینی دم شروع به بحث در مورد ایده برای وحشی مفاد دو سال پیش آنها خواسته خودشان "چه وجود دارد برای اضافه کردن به صنعت و چه از چپ به کاوش?'"

پاسخ به پایبندی به یک مجموعه خاص از دم و در خدمت پروسه برای هر دو سبک است که توسط هدایت سنت, اما آن را نیز می دهد تخمیر اتاق را برای برخی از آزمایش و به قرار دادن همه چیز در یک ظریف و معاصر بسته است که belies که روح.

A wooden foeder.گسترش

چوبی foeder.

وحشی مقررات

برای مثال آبجوسازی سرمایه گذاری در مجموعه های مختلفی از بسیار تخصصی تجهیزات برای تولید آب میوه از جمله عصاره mashing سیستم و پنج افقی استیل lagering مخازن و همچنین به عنوان باز در صدر fermenters و شش هجده-بشکه های چوبی عروق شناخته شده به عنوان foeders برای پیری آن وحشی اله. زمان و صبر هستند مواد تشکیل دهنده کلیدی در دم هر دو lagers که حدود دو ماه و اله است که می تواند سال ها طول بکشد.

وحشی مقررات همچنین دارای دو جداگانه coolships که غیر معمول باز در صدر حوضه که شبیه اتاق به اندازه ظروف غذای مرکب از گوشت وارد. در بلژیک آنها استفاده می شود برای تلقیح گرم مخمر ابجو با شناور آزاد مخمر در هوا.

The koelship will be used to inoculate wild ales...گسترش

این koelship استفاده خواهد شد برای تلقیح وحشی اله...

جاناتان Shikes

در اینجا چگونه آبجوسازی توصیف این حوضه. "در وحشی مقررات ما خانه هر دو koelschip و coolship. در حالی که وجود دارد به طور معمول تفاوت ما برجسته بین این دو توسط ما چگونه از آنها استفاده کنید. وحشی koelschip که ما sours استراحت خود را به دست آورده فلاندرز املا با توجه به سنتی خود را با استفاده از هر دو به عنوان یک خنک کننده کشتی و یک ابزار برای تلقیح محلی میکروفلورها در روح بلژیک حذفی قبل از ما. تمیز coolship از سوی دیگر استفاده می شود برای یک هدف کاملا متفاوت منجر به بیشتر مدرن آمریکایی نامگذاری است. سنتی lagers ما دم از اولین عبور از طریق یک مبدل حرارتی قبل از ورود به coolship که در آن به جای تلقيح کشتی هندسه استفاده شده است برای کمک به خنک کننده سریع و ایجاد یک هوای سرد-شکستن,' جدا کردن پروتئین از مایعات و اجازه می دهد ما را به خوب ما آبجو در اوایل آن چرخه.

"این یک مثال فوق العاده از ما چگونه وحشی sours و سنتی lagers زنده به صورت موازی و در عین حال به طور کامل در مسیرهای مختلف" به شرح آمده است.

... while the coolship will handle the lagers.گسترش

... در حالی که coolship را تحمل lagers.

جاناتان Shikes

"ساده تر از چیزی که به انجام خواهد بود به تعقیب روند" Bibliowicz می گوید در مورد وحشی مقررات است که یک شاخه از 4 بینی (و در خدمت برخی از آن آبجو). "اما این درخواست را به شخصی ما احساسات... همچنین می افزاید: به ما دانش پایه" — چیزی که او قصد دارد برای استفاده در 4 بینی نیز هست.

ایده اصلی برای وحشی مقررات بود taproom که دم فقط وحشی اله بود که تلقيح در صدر coolship و سپس سالخورده در چوبی بزرگ و عروق قبل از اینکه حاوی مقدار بسیار عظیمی از کلرادو میوه مثل هلو و انگور و گیلاس.

Tommy Bibliowicz (left) and Brandon Boldt put a lot of thought into Wild Provisions.گسترش

تامی Bibliowicz (سمت چپ) و براندون Boldt قرار دادن مقدار زیادی از فکر به مقررات.

4 بینی دم

اما پس از Boldt و همسرش, لیزا که خود نیز بدوی آبجو در Longmont, در زمان سفر به جمهوری چک دو تابستان پیش او و Bibliowicz شروع به صحبت کردن ابجو کم الکل بیش از حد. "همانطور که ما کشف آنچه چک, lager به معنای آن آشکار شد که وجود دارد برخی از فرآیندهای موازی با وحشی آل" Boldt می گوید.

و در حالی که روح خود را ممکن است قدیمی taproom خود را براق و حاوی نکات ویژه آن را به چیزی جدید و متفاوت به کلرادو در حال حاضر استادانه درست شده آبجوسازی فرهنگ است.

چوب-paneled نیم دایره نوار و آبجوسازی بیرون کشیدن بشکه های چوبی که پر کردن پشت زمینه در حالی که ظروف طراحی شده است به نمایش گذاشتن هر سبک از آبجو. شیر برج همچنین شامل چندین سنتی جانبی جلو, چک, سبک شیر شیپور خاموشی است که اجازه می دهد تا برای سریع و هرچه از کف سر. "آنها از ارائه برای ما" Bibliowicz می گوید. "را به عنوان در حال ریختن lagers با بافت مناسب از فوم."

وحشی مقررات باز بی سر و صدا در ماه مه با سه وحشی اله که آن را هنوز هم برای فروش در شیر و بطری; اصلی آن باز کردن در ماه مارس به تعویق افتاد, با این بیماری همه گیر کوروناویروس. برای افتتاح آغاز می شود که در 1 p. m. روز شنبه آبجوسازی اولین آن دو چک-سبک lagers در شیر و قوطی. اولین حق بیمه, رنگ پریده, Lager, یک چک pilsner در حالی که دوم, چک,,,,, تاریک, Lager, شبیه سنتی Tmavy. شانزده-آیا هر اونس که در چهار بسته در حال جت سیاه و سفید به عنوان بطری های وحشی اله.

The lagers will be sold in cans and on tap.گسترش

این lagers فروخته خواهد شد در قوطی و بر روی آن ضربه بزنید.

وحشی مقررات

وحشی مقررات نیز ارائه تورهای رایگان برای تا چهار نفر در زمان. نقاط می تواند در Eventbrite.

و در نهایت آبجوسازی در حال ساخت یک انبار از مهمان آبجو در محل مصرف است که در حال حاضر شامل ارائه از برجسته مانند Drie Fonteinen و Brasserie de la Senne.



tinyurlis.gdu.nuclck.ruulvis.netshrtco.de
آخرین مطالب