Brasserie Brixton در نهایت باز این هفته

Brasserie Brixton شده است وسوسه انگیز ساکنان کول محله در شمال دنور برای سال و نیم گذشته به عنوان رستوران در گو

توسط MORVARIDEASIA در 1 مرداد 1399

Brasserie Brixton شده است وسوسه انگیز ساکنان کول محله در شمال دنور برای سال و نیم گذشته به عنوان رستوران در گوشه ای از شرق خیابان 35 و ویلیامز خیابان به آرامی شکل گرفت. در حال حاضر شرکت صاحب جاستین مورس می گوید که این رستوران فرانسوی است که در نهایت آماده برای باز کردن.

در بهار سال 2019 Morse — همراه با دوست دخترش امی Keil و خود را شریک کسب و کار مت Daniels — در زمان بیش از 136-سال-ساختمان قدیمی بود که یک محله بازار; ساخت و ساز به صورت جدی آغاز شد چند ماه بعد. "ما شغل تمام وقت, بنابراین من ساخته شده این کل چیزی که خودم در زمان فراغت" مورس توضیح می دهد.

یک مهندس مکانیک مورس تا به حال dined و مشغول به کار در خارج از کشور به طور گسترده و از دست رفته بود نوع بازی گاه به گاه رستوران محله او آباد در استان کبک پاریس و لندن — از eateries که در آن مواد غذایی استثنایی بود اما جو نبود گرفتگی یا پرمدعا. "غذاهای فرانسوی است که الهام بخش" او اشاره می کند. "من زندگی در مونترال برای هفت یا هشت سال از جمله دانشگاه و اولین کار من وجود دارد و من نیز صرف مقدار زیادی از زمان در فرانسه. فقط به خاطر آن است که این معنا نیست رومیزی سفید و یا گران قیمت و یا تاریخ-شب تنها. هر رستوران در فرانسه است که یک رستوران فرانسوی."

This is what Brasserie Brixton looked like a year ago, with co-owners Justin Morse and Amy Keil out front.گسترش

این چیزی است که Brasserie Brixton در نگاه مانند یک سال پیش با همکاری صاحبان جاستین مورس و امی Keil جلو رفت.

Staci بری

که مورس را از راه اشاره به این که فرانسه رستوران های گاه به گاه بیش از حد. اما در بیشتر قسمت ها, رستوران های فرانسوی در ایالات متحده را به دست آورده شهرت است که می ترساند هفته شام دور. که هدف از Brasserie Brixton. "ما می خواهیم منو به تواند سرگرم کننده tongue-in-cheek," او توضیح می دهد. "اگر کسی می خواهد به سرگردان در برای یک آبجو در 9 p. m. ما می خواهیم مردم را به آن تجربه است."

منو است که به کار گرفته شده توسط آشپز نیکلاس دالتون کار کرده است که در Le Bilboquet و بازرگانی ناهار خوری و مقررات در میان دیگر دنور رستوران. "من در زمان نیک به فرانسه دو سال پیش و در زمان او را به رستوران های مورد علاقه من," مورس به یاد می آورد. "آن را در مورد چگونه بسیاری از ستاره ها یک محل بود; آن را فقط به بزرگ مواد غذایی در محله های سرگرم کننده. پس از آن او گفت که او می دانست که ما تا به حال به در یک محله بیش از حد."

و بنابراین همکاران امن یک نقطه در کول نه چندان دور از جایی که مورس و Keil زندگی در وایتیر محله. Brasserie Brixton تقریبا آماده برای رفتن در ماه فوریه قبل از coronavirus همه گیر قرار دادن یک توقف برای همه چیز. و در این فاصله برخی از مورس باز کردن برنامه تغییر کرده است. "ما در ابتدا باید هر صندلی در فضای باز" او توضیح می دهد و اشاره کرد که او پس از دریافت متهور از شهرستان برای اضافه کردن یک پاسیو. "و بخش زیادی [داخل] بود یک نوار منطقه ای که ما قادر نخواهد بود به استفاده از" او می افزاید.

به جای اتاق ناهار خوری و نوار شده اند مجدد به صندلی حدود 25 تا 30 مهمان در حالی که حفظ اجتماعی فاصله و افزود پاسیو به ارمغان بیاورد صندلی تا نزدیک به اصل ظرفیت برنامه ریزی شده. "ما خوش شانس است که ما در یک گوشه ای و پنجره های بزرگ در دو طرف که آکاردئون-باز" مورس یادداشت ها.

مورس و شرکای او در حال برنامه ریزی یک نرم باز برای Brasserie Brixton در 3701 Williams Street, شروع روز پنج شنبه, جولای 23, و سپس به طور کامل باز در جولای 28. ساعت از 4 بعد از ظهر به عنوان هنوز نامشخص زمان بسته شدن روز سه شنبه از طریق شنبه. برنامه های آینده شامل اضافه کردن یک ثانویه به رفتن منو در حال گسترش و هفت روز هفته و در وعده صبحانه.



tinyurlis.gdu.nuclck.ruulvis.netshrtco.de
آخرین مطالب
مقالات مشابه
نظرات کاربرن