آخرین سازمان تنظیم مقررات بررسی نشان می دهد بسیاری از Eateries نمی خواهد زنده ماندن کاهش ظرفیت

کلرادو مواد غذایی-صنعت خدمات است که در یک الگوی برگزاری آن را به عنوان در انتظار کلمه از فرماندار Jared پلیس د

توسط MORVARIDEASIA در 26 اردیبهشت 1399

کلرادو مواد غذایی-صنعت خدمات است که در یک الگوی برگزاری آن را به عنوان در انتظار کلمه از فرماندار Jared پلیس در مورد چگونگی و زمانی که رستوران ها و کافه ها خواهد بود قادر به بازگشایی; او گفت: او را مد نظر قرار داده و اعلام کند که تصمیم به عنوان اوایل به عنوان ممکن است 25. در حالی که ادارات بهداشت در برخی از شهرها و استان ها آغاز کرده اند به هدایت به رستوران به طوری که آنها می تواند آماده شدن برای بازگشایی چنین دستورالعمل هنوز هم نمی آیند از سازمان های دولتی.

زمانی که این دستورالعمل در نهایت اعلام کرد آنها تاثیر بسیار زیادی در رستوران' توانایی به ماندن در کسب و کار و یا حتی بازگشایی در همه, با توجه به بررسی های اخیر توسط کلرادو انجمن رستوران.

در حالی که صاحبان رستوران ها انتظار دارند قادر به بازگشایی خود را به اتاق ناهار خوری و پتیس به زودی, درصد از ظرفیت در آن دسته از eateries عمل می کنند می تواند طلسم تفاوت بین این که آیا یک محل باقی می ماند توقیف, بازگشایی با کارکنان و یا استخدام به اکثر یا همه کارکنان. سازمان تنظیم مقررات را بررسی خواسته عضو آن رستوران آنچه انجام می دهد اگر آنها اجازه داده شد برای باز کردن در 25 و 50 یا 75 درصد ظرفیت و اگر کلرادو مقامات را انتخاب کنید کوچکترین ظرفیت آن می تواند یک فاجعه برای صنعت.

در 25 درصد ظرفیت 46 درصد از سازمان تنظیم مقررات پاسخ دهندگان گفتند که آنها نمی خواهد دوباره خود را در اتاق ناهار خوری و می توانید با بر روی بروید و تنها خدمات; 23 درصد گفت: آنها می خواهم به در نظر گرفتن بسته شدن به طور دائم در یک ماه است. در این سطح, رستوران گفت که تقریبا هیچ یک از کارکنان خواهد بود rehired. تنها 8 درصد گفت: آنها می خواهم که قادر به rehire نیمی از کارکنان خود را در حالی که عامل یک چهارم ظرفیت و تکان دهنده از 70 درصد پاسخ دادند که آنها می خواهم به در نظر گرفتن بسته شدن دائم پس از سه ماه.

Hopefully, these signs will soon read "expanded outdoor seating."گسترش

امیدوارم این نشانه ها را به زودی به عنوان خوانده شده "گسترش صندلی در فضای باز."

اتان Herrold

در 50 درصد ظرفیت اعداد کمی بهتر; 80 درصد گفتند که بازگشایی 33 درصد گفت: آنها می خواهم rehire حداقل نیمی از کارکنان خود را و تنها 9 درصد گفت: آنها می خواهم به در نظر گرفتن بسته شدن در عرض یک ماه (هر چند ایالت این امر هنوز هم به اضافه کردن احتمالا صدها نفر از موسسات). اما نیمه کامل رستوران ها بسیار سود آور نیست; 47 درصد گفت: آنها ممکن است آن را سه ماه در این سطح.

بازگشایی در 75 درصد ظرفیت اجازه می دهد تقریبا تمام رستوران ها برای دریافت با توجه به بررسی های, اما در حدود 20 درصد گفت: آنها هنوز هم نمی خواهد آن را سه ماه.

یکی از سوالات باقی مانده این است که آیا باز با فضای داخلی در 75 درصد ظرفیت امن خواهد بود برای هر دو به مشتریان و کارکنان. وجود دارد قطعا تقاضای بالا برای نشستن در کنار کسانی که رول آپ گاراژ ویندوز. رستوران و کسب و کار بوستر را ساخته اند یک پیشنهاد به شهر دنور و اطراف شهرداری که خواستار آرامش در فضای باز صندلی مقررات و بسته شدن برخی خیابانها و کوچه ها و مناطق پارکینگ اجازه می دهد تا برای گسترش پاسیو و فضای جامعه ناهارخوری (تصویر به سبک اروپایی کافه صندلی ریختن بر روی بسته ترافیک خطوط به عنوان مثال). که آن را آسان تر برای بسیاری از رستوران ها به سطح شیب دار تا 75 یا حتی 100 درصد از ظرفیت های طبیعی و هنوز هم حفظ اجتماعی فاصله حداقل در طول ماه های تابستان.

مرکز شهر دنور مشارکت در حال حاضر پیشنهاد بستن 1400 جلوگیری از Larimer, خیابان, که اجازه می دهد رستوران ها در طول این ناهار خوری مقصد — از جمله کسانی که توسط جیمز ریش برنده جایزه آشپز جن Jasinski — تا حد زیادی گسترش فضای خود را.

طرفداران این مفهوم پیشنهاد کرده اند slosing دیگر خیابان های اطراف شهر توسط برخی از شهر جیمز ریش نامزد دریافت جایزه رستوران از جمله آشپز دانا رودریگز سوپر مگا Bien (بسته 25 خیابان در RiNo نیز بهره مند سبد خرید-راننده کار و کلاس و مرگ & Co., پورت سمت و Uchi) و یا آشپز کلی Whitaker را گرگ خیاط در غرب 41هفتم خیابان و Tejon خیابان را نیز به رامش ستاره, گیلاس, لوبیا قهوه و کسب و کارهای دیگر. و در استنلی بازار, آشپز, کارولین Glover را آنت همراه با دیگر رستوران ها و کافه ها در این مرکز خرید می تواند نشت بر روی بسیاری از میادین و فضاهای باز اطراف گسترده ساخت.

در بولدر Frasca, محصولات غذایی و شراب و آشپز کری بیرد رز کلاسیک آمریکا خواهد هر دو بهره مندی از خیابان تعطیلی و پیاده رو پاسیو بسط چیزی که رستوران Kimbal مشک از بنیانگذاران رستوران آشپزخانه گروه علنا پیشنهاد شده است.

در محلات دیگر با تعداد زیادی از کافه و رستوران و بازار مانند تقاطع غرب 25th خیابان و الیوت خیابان فدرال بلوار بهبود کسب و کار منطقه بسته شدن یکی از کسانی که در خیابان ها و یا کل تقاطع به ترافیک وابسته به وسايط نقلیه اجازه می دهد بسیاری از کوچک و مستقل کسب و کار نشان می دهد که آنها برای کسب و کار باز و گسترش آنها به عنوان خدمت به مشتریان است.

دهها هزار نفر از مشاغل و میلیون ها دلار درآمد در تعادل آویزان به عنوان صنعت منتظر دولت به اعلام مقررات است که راهنمای بازگشایی رستوران. ترکیب فعلی به رفتن فروش غذا و مشروب و مواد غذایی/لوازم آشپزخانه که 83 درصد از اعضای سازمان تنظیم مقررات می گویند که آنها در حال ارائه است که به سادگی به اندازه کافی برای حفظ اکثر موسسات.



tinyurlis.gdu.nuclck.ruulvis.netshrtco.de
آخرین مطالب