بدون اتلاف وراج برای باز کردن رستوران جدید در سابق Bocaza فضای

آشپز ترنس راجرز تاسیس خود را برای پذیرایی شرکت TBD مواد غذایی در سال 2018 شده است و حرکت به سمت پایدار صفر-ضای

توسط MORVARIDEASIA در 24 خرداد 1399

آشپز ترنس راجرز تاسیس خود را برای پذیرایی شرکت TBD مواد غذایی در سال 2018 شده است و حرکت به سمت پایدار صفر-ضایعات مدل بوده است. سال گذشته او ایجاد یک pop-up به نام Lil' قراضه به فروش ساندویچ ساخته شده از پس مانده مواد از بالا پایان پذیرایی حوادث. و در حال حاضر راجرز آماده است برای باز کردن رستوران خود را Sullivan قراضه با همان هدف از بین بردن ضایعات.

در اوایل این سال راجرز ساختمان خریداری شده در سال 1740 شرق 17th, خیابان که قبلا خانه را به Bocaza مکزیکی پنجره مشبک است. "ما شروع به دنبال یک ملک در سال گذشته با خیابان وسیع املاک و مستغلات" آشپز توضیح می دهد. "ما قرار بود به نزدیک [در املاک و مستغلات] در دسامبر اما این تاخیر به پایان رسید تا بودن یک موهبت در لباس مبدل چرا که در غیر این صورت ما را باز کرده اند در مارس راست قبل از همه چیز تعطیل.
با بسیاری از کسب و کار غذا در, برگزاری بیش از سه ماه گذشته راجرز نامزد خود هالی Adinoff و آشپز, Jonathan Suh, تا به حال بیشتر زمان برای راه اندازی رستوران جدید خود را و برنامه ریزی یک منو. و آنها می آیند تا با فهرستی از tacos, دانه کاسه سالاد و ساندویچ ساخته شده در خانه پخته focaccia با بسیاری از ظروف ساخته شده در اطراف مواد غذایی است که به طور معمول در نظر گرفته شود تکه از خیال باف ظروف. برای مثال راجرز است که توسط تمام و نیمه طرف گوشت از سه متر نوار تگزاس و دیگر محلی purveyors که او می شکند برای شرکت غذا و کمتر مورد استفاده بخش هایی از حیوانات نسبت به گوشت چرخ کرده و یا در حال استفاده در سس ها و سوپ.

Sullivan Scrap Kitchen is nearly ready to open.

سالیوان ضایعات آشپزخانه است تقریبا آماده برای باز کردن.

حسن نیت ارائه میدهد از سالیوان ضایعات آشپزخانه

به همین ترتیب سبزیجات به طور کامل استفاده شده است. راجرز اقدام به خرید به عنوان مقدار تولید که ممکن است از بازارهای کشاورزان محلی و مزارع و سهام در انبار کردنی آیتم های محلی مانند آرد آرد ذرت و سیب زمینی و سبزیجات ریشه ای برای ماه های زمستان. زشت تولید است که نمی خواهد آن را به یک سالاد استفاده می شود در سس ها و سوپ ها و مواد باغچه خانهها در حال تخمیر و استفاده می شود برای اضافه کردن اسیدیته به ظروف. "ما خرید کل بره نیم خوک و چهارم گاو و پیدا کردن راه هایی برای استفاده از همه چیز — پوست و استخوان پاها و ران" آشپز یادداشت ها. "من همچنین قارچ های بنیادی risotto با قطع کردن ساقه به اندازه کافی کوچک است که بدون تفاوت در بافت است."

سالیوان ضایعات آشپزخانه را نیز به عنوان ستاد TBD غذاهای بنابراین استفاده کامل از تمام مواد غذایی در آشپزخانه را آسان خواهد بود. و راجرز قصد دارد برای آموزش کارمندان جدید از طریق جیمز ریش بنیاد زباله های برنامه نیست.

رستوران را در ابتدا باز برای ناهار روز سه شنبه از طریق شنبه با هدف باز کردن در ژوئن 23. برنامه این است که مقدار زیادی از takeout گزینه های در ابتدا تماس منوها و خوب فاصله صندلی داخل اتاق ناهار خوری کوچک و پاسیو. راجرز می گوید که او را با اعمال شهر دنور به صورت موقت پاسیو فرمت به فضای بیشتری برای امن ناهار خوری. شام ساعت و مشروب مجوز نیز در آثار, اما آن خواهد شد به احتمال زیاد در محل بعد از آن در تابستان است.



tinyurlis.gdu.nuclck.ruulvis.netshrtco.de
آخرین مطالب
مقالات مشابه
نظرات کاربرن