Op-Ed: خواهد COVID-19 افزایش مواد غذایی محلی ،

تصور کنید که یک مشتری نشسته در رستوران مورد علاقه غیرالهی منو و سپس درخواست سرور: "ببخشید کجا هویج خود را از آ

توسط MORVARIDEASIA در 15 تیر 1399

تصور کنید که یک مشتری نشسته در رستوران مورد علاقه غیرالهی منو و سپس درخواست سرور: "ببخشید کجا هویج خود را از آمده است ؟ آنها به صورت محلی رشد کرده است?"

به عنوان متحده بازگشایی پس از سخت COVID-19 خاموش شدن ناگهانی رستوران در حال بازگشت به کسب و کار. اما واضح است که نمی توان آن را همان برای شام و یا رستوران ها در هر زمان به زودی اجتماعی فاصله و ماسک-پوشیدن هنوز هنجار در بسیاری از کشورهای. چیز دیگری که ممکن است متفاوت باشد و همچنین: شام' تنظیمات.

در طول همه گیر مستندات بسیاری از مصرف کنندگان خود را به حال اولین تجربه خرید محلی و سالم مواد غذایی از هویج برای مرغ به گوشت گاو علف خوار به عنوان همه گیر مختل سنتی زنجیره تامین و باعث کمبود و قفسه های خالی در سوپر مارکت.

بسیاری از مردم به خصوص در کشورهای که برقرار دقیق مستندات و اجتماعی فاصله به سرعت همه گیر را گسترش تصمیم گرفتند برای جلوگیری از سوپر مارکت ها در دسترس نباشد. آنها کمک به تقویت کسب و کار از غذا-کیت شرکت ها و خانه-خدمات — حداقل برای مدت زمان از مستندات.

کشاورزان محلی نیز پا به ارائه مستقیم به مصرف کننده فروش از طریق انجمن پشتیبانی کشاورزی جعبه و وسایل دیگر. و بسیاری از کوچک محلی رستوران ها و عمده فروشان به طور ناگهانی در بر داشت خود را در مواد غذایی کسب و کار. در نیویورک یک شرکت به نام والدن محلی گوشت تحویل مرغ و تخم مرغ و ماهی از محلی و منطقه ای تولید مستقیم به مصرف کنندگان PBS NewsHour گزارش شده است.

در اینجا در دنور FoodMaven من شرکت است که به طور مداوم به دنبال تبدیل و بهبود مواد غذایی سیستم چرخد و فقط از تهیه رستوران ها و موسسات با ناقص و مازاد مواد غذایی اغلب از منابع محلی برای فروش مواد غذایی به صورت فله به مصرف کنندگان برای منظقه وانت و تحویل خانه. در ضمن Rockey مزارع در سن لوئیس ولی ارسال آن از سیب زمینی برای غذا بانک ها و ملت ناواهو و بسته بندی محصولات برای فروشگاه های خرده فروشی. گزارش کلرادو خورشید "آنها پیوست ارتش از کشاورزان و دامداران سراسر کشور که در حال شکل دهی مجدد صنعت خود را پس از یک تاریخی فروپاشی زنجیره تامین و پردازش در این بیماری همه گیر."

مستقیم به مصرف کننده فروش مواد غذایی باید به وضوح بالندگی در همه گیر اما آن باقی مانده است دیده می شود چه تغییراتی در رفتار مصرف کننده باقی بماند. هنگامی که مردم شروع به زیاد رستوران دوباره موسسات وزن خواهد شد که آیا به بازگشت به راه قدیمی از انجام کسب و کار و یا معرفی شیوه های جدید و منوها که با مصرف کننده جدید اولویت است. آنها را به بازگشت به خود را با استفاده از پیر زنجیره تامین خواهد شد و یا آنها ترکیب بیشتر غذاهای محلی و مواد تشکیل دهنده در منوهای خود را به بازار آمد که در طول خاموش شدن ناگهانی?

قرار دادن تاکید بیشتری بر محلی زنجیره تامین را حس می کند از دیدگاه بسیاری از. مجمع جهانی اقتصاد با اشاره به نیاز در یک پست-COVID جهان برای "حمایت از سیستم های مواد غذایی محلی با کوتاه تر عادلانه تر و تمیز کننده زنجیره تامین که آدرس محلی اولویت است."

محلی جنبش به وضوح در حال رشد است همراه با تقاضای مصرف کننده. گروه ها مانند گوشت خوب پروژه کمک کرده است که شروع به گوشت تعاونی در سراسر کشور در حال ساخت آن را آسان تر برای خرید محلی اخلاقی مطرح گوشت. "ما متعهد به ایجاد مسیر برای مصرف کنندگان و کشاورزان و سرآشپزها قصابان و مواد غذایی دیگر حرفه ای ها را به خوبی تمیز نمایشگاه گوشت به جدول در جوامع خود را" سازمان متحده در وب سایت خود را.

چرا تاکید محلی ؟ در اینجا تنها تعداد کمی از مزایای بهبود محلی زنجیره تامین.

بیشتر و انعطاف پذیری. خاموش کردن گیاهان گوشت پردازش با توجه به نرخ بالای COVID-19 در معرض اشکالاتی با تکیه بر فقط چند تولید ملی برای کشور گوشت عرضه است. نویسنده مایکل پولان گفت: PBS که داشتن بیشتر کوچک و متوسط منطقه ای و محلی تولید کنندگان در زنجیره تامین می تواند در برخی از رفع اشکالات, اما نیز اطمینان بیشتر حالت ارتجاعی در مورد یک گیاه به حال تعطیل شود.

وفاداری مصرف کننده. مصرف کنندگان مانند دانستن آنها در حال حمایت از کسب و کار در جامعه خود را که آیا آن کوچک شیرینی محلی است که باعث می شود کودک نان خمیر ترش و یا محلی کشاورز که باعث می شود پنیر بز از خود گله.

طعم و کیفیت است. به صورت محلی تولید می شود مواد غذایی که لازم نیست که به سفر صدها مایل اغلب طعم لایو. و تولید کنندگان کوچک اغلب به نفع تو رفتگی در دیوار منحصر به فرد و تخصص موارد که ارائه سرآشپزها محلی تنوع بیشتر و انعطاف پذیری —به ترکه گوجه فرنگی برای سادگی سالاد کامل و یا یک مناقصه قطع محلی گوشت گاو علف خوار به صورت روزانه ویژه.

کوچکتر کربن. مواد غذایی که ندارد به سفر متقابل کشور در نتیجه در کمتر کربن تولید گازهای گلخانه ای. آن را یک پیروزی برای محیط زیست و برای کسب و کارهای محلی که مشتریان درک تعهد خود را به نگرانی های زیست محیطی. زمانی که مصرف کنندگان در حال نزدیک شدن به تولید نیز وجود دارد نگرانی کمتری در مورد سفر بین ایالتی محدودیت های که ممکن است متفاوت از دولت به دولت. این بدان معناست که غذا را از مزرعه تا چنگال کمتر به تاخیر می اندازد.

زباله کمتر است. با گرفتن مواد غذایی که از منابع محلی سرآشپزها و مصرف کنندگان اطمینان می تواند محلی بیشتر محصول به بازار می کند و در نهایت به هدر رفته است. آن را نمی ممکن است به منبع همه چیز به صورت محلی در کلرادو اما ما انواع زیادی از تولید و پروتئین است که اغلب حمل از دولت به جای اینکه به فروش می رسد در این نزدیکی هست.

بدون شک وجود دارد که رستوران ها تلاش کرده اند به شناور باقی می ماند از طریق این بیماری همه گیر. ارائه takeout و تحویل در منزل به تنهایی سودآور نیست برای بسیاری از ما گمان بسیاری از رستوران ها نمی خواهد بود قادر به پرداخت هزینه تغییر کامل به منابع محلی. زیرساخت فقط وجود ندارد و در عین حال آن را واقعا آسان برای کشاورزان برای ارتباط با بازارهای محلی خود, اما ما ممکن است افزایش محصولات محلی در منوها به عنوان سیستم های مواد غذایی محلی کردم جهش رشد در طول خاموش شدن ناگهانی.

منابع مواد تشکیل دهنده محلی قطعا می تواند عملکرد آشپزی شگفتی و پیروزی شام, قلب, اما آن را نیز می تواند گران تر است. اگر جنبش غذایی محلی است برای رفتن به ادامه رشد و نفوذ در سیستم غذایی ما سیاست گذاران رستوران ها و فروشندگان مواد غذایی را به یک نگاه سخت در چگونه آنها می توانند ایجاد ماندگار بازار و توزیع مواد غذایی محلی.

بن Deda مدیر عامل FoodMaven و نظارت بر عملیات اجتماعی آگاهانه برای سود شرکت تاسیس در سال 2015. او برگزار کرده ارشد و اجرایی نقش رهبری در Vertafore, آبکاری, FullContact و TruStile در عملیات فروش و بازاریابی و پشتیبانی. Deda نیز از بنیانگذاران و عضو هیئت مدیره دنور, راه اندازی, هفته, بزرگترین رایگان کارآفرینی رویداد در شمال امریکا است. بن MBA از دانشگاه دنور و کارشناسی در رشته مهندسی مکانیک از دانشگاه نوتردام.

Westword هرازگاهی op-eds و مقالات در مورد مسائل مورد علاقه به دنور جامعه است. باید یکی از شما می خواهم به ارائه? ارسال آن به editorial@westword.com که در آن شما همچنین می توانید نظر در این قطعه.



tinyurlis.gdu.nuclck.ruulvis.netshrtco.de
آخرین مطالب