بهینهسازی Core Web Vitals برای عبور از الگوریتمهای گوگل
تحلیل Core Web Vitals و روشهای بهینه سازی Web Vitals میزفا
اما گوگل بر اساس الگوریتم سندباکس ممکن است تصمیم بگیرد تا محتواهای آن را بهصورت موقت در رتبههای بالایی نشان ندهد. این فرایند به گوگل کمک میکند تا کیفیت و اصالت وب سایت را به مرور زمان ارزیابی کند. امیدوار هستیم این مقاله برای شما راهنمایی باشد که بتوانید سرعت سایت وردپرس خود و عملکرد رتبه های core web vitals را بهینه سازی کنید و تجربه کاربری خیلی خوبی را برای بازدیدکننده خود رقم بزنید. با توجه به تخصصی بودن برخی موارد مربوط به سرعت سایت وردپرس، این مقاله شاید جوابگوی تمام نیاز ها و رفع تمام مشکلات سایت شما نباشد. لذا جهت استفاده از خدمات سرعت سایت وردپرس میتوانید از متخصصین یاس وب کمک بگیرید. همین امر به بهینه سازی سرعت سایت و بهبود core web vitals و همینطور کیفیت تجربه کاربری کمک خواهد کرد.
هرچه طول این زمان کمتر باشد و کاربر بتواند با سهولت وارد سایت شود، اثر مثبتی بر تجربه کاربری صفحه خواهد داشت. استفاده از یک شبکه توزیع محتوا (CDN) نیز میتواند زمان دسترسی کاربران به محتوای سایت را کاهش دهد. CDN ها محتوای شما را در سرورهای مختلف در سراسر جهان ذخیره کرده و کاربر را به نزدیکترین سرور متصل میکنند. در صورت نیاز به استفاده از cdn رایگان فعالسازی CDN کلود فلر انتخاب مناسبی است. استفاده از تکنیکهای Lazy Loading برای تصاویر خارج از صفحه (عناصر زیر قسمت fold) به تأخیر در بارگذاری آنها کمک میکند و در نتیجه سرعت بارگذاری صفحه بهبود مییابد. معیار FID یا First Input Delay، معیاری است که برای اندازهگیری Load responsiveness به کار میرود و به میزان تاخیر در دریافت پاسخ از سایت توسط کاربر اشاره میکند.
LCP که در ترجمه فارسی «بزرگ ترین رنگ محتوا» نامیده می شود، به مدت زمان بارگذاری بزرگترین عنصر محتوایی صفحه اشاره دارد. به عبارت دیگر زمانی که از هنگام کلیک کاربر روی لینک تا بارگذاری کامل صفحه طول می کشد، تاثیر مهمی در رضایت کاربر خواهد داشت. چه بسا بسیاری از افراد به دلیل سرعت بارگذاری پایین یک صفحه، از ورود به آن، صرف نظر می کنند و این می تواند موجب افزایش نرخ پرش آن وب سایت شود؛ بنابراین هرچه میزان LCP کمتر باشد، زمان کمتری برای لود شدن کامل صفحه صرف می شود. Web Workers امکان اجرای کدهای جاوا اسکریپت در پسزمینه را فراهم میکنند، به طوری که بارگذاری و اجرای کدهای سنگین تأثیری بر روی پاسخدهی سریع صفحه ندارد. این رویکرد میتواند تجربه کاربری را بهبود بخشیده و تأخیر در تعاملات را کاهش دهد. LCP به معنی «بزرگترین نقاشی محتوای قابل مشاهده» است و مدت زمانی که طول میکشد تا بزرگترین عنصر محتوایی قابل مشاهده در صفحه بارگذاری شود را اندازهگیری میکند.
هدف LCP این است که به گوگل نشان دهد چقدر سریع محتواهای اصلی صفحه بارگذاری و به کاربران نمایش داده میشود. الگوریتم های گوگل از یک طرف سازوکار امتیازدهی به وبسایتها را مشخص میکند و از طرف دیگر وبسایتهایی را که تلاش میکنند تا قواعد گوگل را دور بزنند، با کاهش رتبه در نتایج روبرو میکند. اگر از قسمت پروپاگاندایی موضوع بگذریم، کسب اطلاعات در مورد آپدیت های گوگل حداقل میتواند از جریمه شدنهای بیمورد جلوگیری کند. در این مطلب از بلاگ پارسپک در مورد همین موضوع صحبت کرده و اطلاعات کاملی را در مورد این الگوریتمها ارائه کردهایم. هدف این الگوریتم، افزایش سرعت ایندکسگذاری محتواها در موتور جستجوی گوگل بود.
توصیه میکنیم قبل از اینکه خودتان یک CDN راهاندازی کنید، با هاست وب خود برای ارزیابی اینکه کدام یک از پیشنهادات (در صورت وجود) با پلنهای آنها یکپارچه شده است، بررسی کنید. در بخش بررسی (audit)، میتوانید به طور خودکار امتیازهای LCP، CLS و FID را مشاهده کنید. این کار در صورتی که قصد دارید این امتیازها را به طور مکرر بررسی کنید، مفید است، زیرا می توانید آن را بدون باز کردن تب دیگری اجرا کنید. از این افزونه می توانید برای تست سرعت و عملکرد هر وب سایتی، نه فقط وب سایت خودتان، استفاده کنید. برای انجام این کار، به سادگی افزونه را نصب کنید و وب سایتی را که می خواهید آزمایش کنید را باز کنید.
تنها برای آن میزان از منابع سختافزاری که نیاز دارید هزینه میپردازید و دیگر نیازی به پرداخت هزینههای غیر موجه، در ابتدای فعالیت وب سایت خود، نخواهید داشت. برای بهبود امتیاز LCP، میتوان اقداماتی مانند حذف اسکریپتهای غیر ضروری شخص ثالث، تنظیم Lazy Load و حذف عناصر دادهمحور انجام داد. در این بخش از مقالات آموزش رایگان سئو تحت عنوان لیست اصطلاحات سئو آژانس دی ام سرویس با بررسی ”Core Web Vitals چیست؟ کاربرد و راه های رشد سئو ” در خدمت شما عزیزان هستیم، امیدواریم این مطلب برای شما عزیزان مفید واقع شود. طبق ماده 12 فصل سوم قانون جرائم رایانه ای هر گونه کپی برداری به هر نحو از محتوای سایت ، توسط تیم یاس وب پیگیرد قانونی دارد. CDN مخفف Content Delivery Network به معنای شبکه توزیع یا تحویل محتوا می باشد. پس نمره ضعیف و رنگ قرمز در LCP، FID و CLS نمیتواند همیشه به معنای مشکل باشد و نکته مهمتر، میزان عدد این شاخصها و مقایسه با اعداد رقبا است.
این ابزار رایگان است و به راحتی میتوانید کد CSS خود را وارد کرده و دکمه Minify را انتخاب کنید. با ما همراه باشید و اگه سوالی براتون پیش اومده، در قسمت نظرات پایین صفحه مطرح کنید تا پاسخگو باشیم. شما میتونید با استفاده از Performance panel در Chrome DevTools، معیارCLS رو به صورت لحظهای ببینید. در بالا، در جعبه به رنگ سبز، یک پنل نمایش داده شده است که درخواستها در طول زمان را نشان میدهد. به عبارت دیگر، برخی از قوانین طراحی CSS در حال بارگیری هستند، اما در واقعیت از آنها استفاده نمیشود (یک مشکل مشابه).
با اجرای این روشها، میتوانید سرعت، پاسخگویی و ثبات بصری صفحات وب خود را به طور چشمگیری بهبود بخشید. Core Web Vitals تأثیر مستقیم و چشمگیری بر رتبهبندی سایت در نتایج جستجوی گوگل دارد. اگر سایت شما زمان بارگذاری طولانی، تعامل کند و یا نوسانات بصری زیادی داشته باشد، این موارد میتوانند تجربه کاربری منفی ایجاد کنند و باعث کاهش رتبهبندی شما شوند. بهینهسازی این معیارها باعث افزایش رضایت کاربران و در نتیجه بهبود رتبهبندی سایت شما در گوگل میشود. شاید شما هم در سایتهایی بودهاید که محتوای عالی داشتند، اما به خاطر بارگذاری کند یا جابجایی ناگهانی محتوا، نتواستید از آنها بهرهبرداری کنید.
این معیار به عنوان یکی از مؤلفههای اصلی تجربه کاربری وب در نظر گرفته میشود و بهبود آن میتواند منجر به بهبود رتبهبندی در موتورهای جستجو و جلب کاربران بیشتر شود. برای بهبود LCP، معمولاً نیاز به بهینهسازی تصاویر، بهینهسازی بارگیری منابع وب و افزایش سرعت بارگیری صفحه داریم. یکی از اصلیترین اهداف صاحبان وبسایتها، بهبود تجربه کاربری و در نتیجه، افزایش بازدید و نرخ تبدیل است. اما سوالی که مطرح میشود این است که چگونه میتوان کیفیت و کارایی یک وبسایت را ارزیابی کرد؟ گوگل به عنوان یکی از اصلیترین موتورهای جستجو در جهان، برای پاسخ به این سوال، «Core Web Vitals» را معرفی کرده است. Core Web Vitals مجموعهای از معیارهاست که به طور مستقیم بر روی تجربه کاربری وبسایتها تاثیر میگذارد.
با توجه به تعداد اسکریپتهایی که به آن ارجاع داده شده، باور کردن این موضوع دشوار نیست. اگرچه میتوانید جاوا اسکریپت را وادار کنید که به صورت موازی بارگیری شود، انجام این کار به طور پیشفرض بسیار پیچیده است و به عبارت دیگر، بسیار غیرقابل توصیف است. استفاده از تکنولوژیهایی مانند این میتواند در بسیاری از موارد نیاز به اجرای سمت سرور را به شدت کاهش دهد. اگر از این گزینه خوشتان نمیآید، خب، بیایید در مورد موازیسازی جاوا اسکریپت صحبت کنیم. ایده اصلی این است که از کارگران وب (Web Workers) استفاده کنیم تا تعیین کنند کدام اسکریپتها باید به چه ترتیبی در مقابل کاربر بارگیری شوند، به طوری که ممکن است به صورت موازی بارگیری شوند.
با همین ویژگی، محتواهای جدید و همچنین محتواهای بهروزرسانی شده، اولویت بیشتری پیدا کردند؛ موضوعی که در سال بعد، با الگوریتم تازگی محتوا، تکمیلتر شد. تصاویر بعد از متن پرکاربردترین اجزای صفحات وب هستند و در صورتی که از تصاویر به صورت غیراصولی و غیرحرفهای استفاده شود، سرعت بارگزاری سایت شما تا حد زیادی کاهش مییابد. برای بهینهسازی تصاویر، لازم است حجم آنها را تا حد ممکن کاهش دهید، البته تا حدی که کیفیت آنها افت نکند و بر تجربه کاربر اثر منفی نداشته باشد. همچنین میتوانید برای تصاویر از فرمتهایی مانند webp استفاده کنید اگر سایت شما وردپرسی باشد، میتوانید از پلاگینهای اختصاصی استفاده کنید که برای بهینهسازی و فشردهسازی تصاویر طراحی شدهاند. هدف CLS ارائه یک وبسایت با بارگذاری پایدار به کاربران است تا کاربران مجبور نباشند پس از بارگذاری کامل صفحه یا به طور تصادفی روی لینکها، تصاویر یا فیلدها کلیک کنند، دوباره به دنبال آنها بگردند. پس هر سرمایه ای که در در وب سایت وردپرسی خود می گذارید هدر خواهد رفت اگر روی سرعت سایت تمرکز نکنید.
گوگل در حال حاضر از Mobile-First Indexing استفاده میکند، یعنی سایتهایی که برای موبایل بهینه شدهاند، در رتبهبندی برتری دارند. این نکته حائز اهمیت است که سایت شما نه تنها در دسکتاپ، بلکه در دستگاههای موبایل نیز باید تجربه کاربری بینقصی را ارائه دهد. این ابزار با استفاده از دادههای Lighthouse عملکرد سایت شما را بررسی کرده و پارامترهای مختلفی که در سرعت بارگذاری سایت تاثیر دارند را تحلیل میکند. CLS بر ثبات بصری صفحه نظارت دارد و بررسی میکند که تا چه حد محتوای صفحه به طور ناگهانی جابجا میشود. اگر هنگام لود شدن صفحه، محتوای آن به طور غیرمنتظرهای جابجا شود، این میتواند تجربه کاربری ناخوشایندی ایجاد کند که ممکن است منجر به ترک صفحه توسط کاربر شود. این افزونه ابزاری است که به شما در تجزیه و تحلیل سرعت و عملکرد وب سایت شما کمک می کند.
Core Web Vitals به مجموعهای از سه معیار کلیدی گفته میشود که گوگل برای اندازهگیری کیفیت تجربه کاربری صفحات وب از آنها استفاده میکند. این معیارها شامل زمان بارگذاری صفحات، تعاملات کاربران با صفحات و پایداری بصری محتوا میباشد. بهبود این معیارها نه تنها تجربه کاربری را بهبود میبخشد، بلکه تأثیر مستقیمی بر روی رتبهبندی سایت در گوگل دارد. Core Web Vitals یک مفهوم کلیدی در دنیای وب مدرن است که به توسعهدهندگان و مدیران وبسایتها کمک میکند تا عملکرد و تجربه کاربری وبسایت خود را بهبود بخشند. گوگل با معرفی این معیارها، بهوضوح اعلام کرده است که تجربه کاربری و سرعت بارگذاری وبسایتها برای الگوریتمهای جستجوی آن بسیار مهم است و وبسایتهایی که در این زمینه عملکرد خوبی دارند، رتبههای بهتری خواهند داشت. این ابزارها به شما کمک میکنند تا نقاط ضعف وبسایت خود را در زمینه Core Web Vitals شناسایی و بهینهسازی کنید و در نهایت تجربه کاربری بهتری برای بازدیدکنندگان فراهم کنید، که مستقیماً بر رتبه شما در نتایج جستجوی گوگل تأثیر میگذارد.
یکی از ابزارهایی که میتوانید تمامی صفحات سایت خود را ازنظر معیارهای CWV بررسی کنید، سرچ کنسول گوگل است. اگر از منو سرچ کنسول روی گزینه Core Web Vitals کلیک کنید، وارد گزارش آن میشوید. گوگل میزان زمان مناسب برای این شاخص را زیر ۲.۵ ثانیه میداند و بالای ۴ ثانیه را LCP ضعیف در نظر میگیرد که نیاز به بهبود دارد. همانطور که گفتیم Core Web Vitals یکی از قسمتهای اصلی تجربه کاربری سایت است. گوگل با تحقیقهای زیاد توانست مهمترین عواملی که در تجربه مثبت یک کاربر تأثیرگذار است را متوجه شود.
Google Search Console یکی از مهمترین ابزارهای گوگل برای نظارت بر عملکرد کلی سایت در نتایج جستجو است. این ابزار یک بخش اختصاصی برای Core Web Vitals دارد که در آن میتوانید وضعیت صفحات خود را بر اساس معیارهای LCP، INP و CLS مشاهده کنید و پیشنهادات عملی برای بهبود هر یک از آنها دریافت کنید. سرعت بارگذاری (Loading Performance) را از طریق اندازهگیری زمان لود شدن بزرگترین المان محتوایی صفحه (که معمولا یک عکس یا بلوک محتواست) بررسی میکند. برای ایجاد یک تجربهی کاربری خوب، شاخص LCP یک سایت باید کمتر یا مساوی 2.5 ثانیه باشد. پس از انجام آنالیز، دادههای مختلفی در مورد عملکرد صفحه به شما نمایش داده خواهد شد.
First Contentful Paint (FCP) یکی از معیارهای اصلی در اندازهگیری عملکرد یک وبسایت است که به زمانی اشاره دارد که مرورگر وب صفحه اولین محتوایی را که به نمایش درآمده، نشان میدهد. این محتوا میتواند متن، تصویر، ویدئو یا هر عنصر دیگری باشد که به چشم کاربران ظاهر میشود. در نتیجه، بهینهسازی وبسایت بر اساس Core Web Vitals به بهبود تجربه کاربری و افزایش رتبه در نتایج جستجو منجر میشود. Lighthouse یک ابزار خودکار است که توسط گوگل برای تحلیل صفحات وب طراحی شده است. این ابزار در کنار سنجش Core Web Vitals، به بهبود دسترسی، عملکرد و سئو سایت نیز کمک میکند.
همچنین می توانید از طریق گزارش تجربه کاربری کاربران کروم (Chrome User Experience Report) به Core Web Vitals خود دسترسی پیدا کنید تا بتوانید به بهینه سازی Core Web Vitals بپردازید. Google Lighthouse یه ابزار تجزیه و تحلیل عملکرد صفحهست که در Chrome DevTools قابل دسترسیه. شما میتونید با استفاده از این ابزار، معیارهای Web Vitals رو با یه کیفیت خوب بررسی و ارزیابی کنید. این ابزارها به شما کمک میکنند تا مشکلات سایت را شناسایی و راهکارهای لازم برای بهینه سازی ارائه دهید. چنین تجربهای اصلا برای کاربران خوشایند نیست و ممکن است منجر به ترک صفحه شود. میزان بهینه معیار CLS در وب سایتها، تا 0.1 ثانیه خوب، بین 0.2 ثانیه و 0.3 ثانیه نیازمند بهبود و 0.3 ثانیه و بیشتر از آن ضعیف است.
اطمینان حاصل کنید که قالبهای صفحات شما مناسب دستگاه های موبایل و اصطلاحا Mobile Friendly هستند. بنابراین ما تو این مقاله میزفا اومدیم سراغ اینکه مفهوم Core Web Vitals چیست و میخوایم بهتون توضیح بدیم این فاکتور چه تاثیری بر سئو داره و چطوری میتونید ارتقاش بدید. ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم. سپس می توانید روی یک گروه کلیک کنید ، آن را گسترش دهید و اسکریپت ها را ببینید و چه مدت طول کشید تا بارگیری شود. ۱۱ ٪ از زمان بارگیری PUBADS_IMPL.JSM در حالی که ۶ ٪ از زمان بارگیری Opus.js. داده ها مشابه است ، اما Call Tree وظایف موضوعی را به بخش های مفید مانند ارزیابی اسکریپت (اجرای اسکریپت) گروه بندی می کند.
برای مثال، ممکن است ببینید که در معیار LCP (Largest Contentful Paint)، تعداد زیادی از صفحات سایت شما نمرات پایینی دارند، در حالی که در معیار CLS (Cumulative Layout Shift) هیچ مشکلی مشاهده نمیشود. در این بخش میخواهیم دو روش اصلی برای اندازهگیری و بررسی Core Web Vitals را با شما در میان بگذاریم. اگر تاکنون از این ابزار استفاده نکردید، اصلاً نگران نباشید؛ در ادامه مراحل را بهطور ساده توضیح خواهیم داد. کلیه حقوق متعلق به سایت کانفیگ وردپرس ارائه دهنده خدمات افزایش امنیت وردپرس | خرید اس اس ال (ssl) | پاکسازی سایت ویروسی و هک شده | خدمات افزایش سرعت سایت می باشد. برعکس، ارتقاء ارائهدهنده یا پلن هاستینگ شما یکی از سریعترین و قدرتمندترین راهها برای بهینهسازی وبسایت و بهبود زمان بارگذاری است. حالا که درک کردیم Core Web Vitals چیست و چگونه کار می کند، زمان آن رسیده است که به برخی از بهترین شیوه ها برای بهینه سازی Core Web Vitals نگاهی بیندازیم.
هدف اصلی الگوریتم ونیز که در سال ۲۰۱۲ معرفی شد، ارائهی مرتبطترین و بهترین نتیجهها بر اساس نتایج جستجوی محلی (Local) کاربران بود. تا قبل از این الگوریتم، گوگل نتایج جستجو را عمدتاً بر اساس کلمات کلیدی و محتوای صفحات رتبهبندی میکرد و توجه چندانی به موقعیت جغرافیایی کاربر نداشت. چرا باید Core Web Vitals را جدی بگیریم؟ زیرا این معیارها مستقیماً بر روی تجربه کاربری و در نتیجه بر روی موفقیت وبسایت شما تأثیر میگذارند. کاربران امروزه به سرعت و کارایی سایتها اهمیت میدهند و حتی تأخیرهای چند ثانیهای میتواند باعث ترک سایت شود. حالا که با معیارهای Core Web Vitals و نحوه اندازهگیری آنها آشنا شدید، وقت آن است که به فکر بهینهسازی این معیارها برای سایت خود باشید. بهینهسازی Core Web Vitals یک فرآیند تخصصی است که بسته به ویژگیهای خاص هر سایت، میتواند متفاوت باشد.
در سال ۲۰۲۳، این یکی از مسائلی است که بسیاری از آن روبرو میشوند، با کمترین راهحلهای آماده و ساده. بررسی کد جاوا اسکریپت نیاز به تخصص دارد، و از طرف دیگر، مسائل مرتبط با موازیسازی جاوا اسکریپت یا SSR نیز آنقدر ساده نیست. اگر می خواهید رضایت کاربران را جلب کنید و پایداری صفحه خود را به نرخ مطلوبی برسانید، باید بدانید تحلیل Core Web Vitals چیست و چگونه انجام می گیرد. در بخش آموزش سرچ کنسول گوگل دوره جامع آموزش سئو، می توانید به راحتی تمامی این موضوعات را بیاموزید. شاخص FID به خصوص برای سایت هایی که صفحه ای را تحت عنوان صفحه ورود یا صفحه ثبت نام در نظر گرفته اند، اهمیت زیادی دارد.
در واقع، Core Web Vitals یک مجموعه از سه معیار اصلی است که گوگل برای ارزیابی تجربه کاربری سایتها از آنها استفاده میکند. به زبان ساده، این معیارها به گوگل کمک میکنند تا بفهمد سایت شما تا چه اندازه برای کاربران راحت و قابل استفاده است. و این نهتنها به رضایت کاربر کمک میکند، بلکه تاثیر مستقیم و شگرفی بر رتبهبندی شما در نتایج جستجوی گوگل خواهد داشت. با بهبود معیارهای LCP، FID و CLS، نه تنها تجربه کاربری بهتری را برای بازدیدکنندگان سایت خود فراهم میکنید، بلکه به بهبود رتبه سایت در نتایج جستجوی گوگل نیز کمک خواهید کرد. با پیادهسازی نکات ذکر شده در این مقاله، میتوانید عملکرد سایت خود را بهبود بخشید و در رقابتهای دیجیتال پیشرو باشید. بهینهسازی این سه فاکتور حیاتی نه تنها به بهبود تجربه کاربری منجر میشود، بلکه باعث افزایش رتبه سایت در نتایج جستجوی گوگل نیز میشود.
امکانی در داخل این افزونه وجود دارد که بعد از نصب امتیاز FID سایت شما را بهبود می بخشد. بعد از آنالیز سایت گزارشی مشابه تصویر بالا مشاهده خواهید کرد که ۳ معیار مهم نیز اندازه گیری شده اند و در بخش پایینی این معیارها پیشنهاداتی جهت بهبود وضعیت سرعت سایت شما ارائه شده است. این نوع بارگذاری تصاویر میتواند به بهبود امتیاز LCP و سرعت بارگذاری شما کمک کند. بسیاری از افزونههای بهینهسازی تصویر وردپرس، مانند Smush، دارای ویژگیهای lazy loading داخلی هستند. همچنین، میتوانید تنظیمات سایت خود را به گونهای پیکربندی کنید که CSS حیاتی، محتوای «بالای تاخوردگی» (Above the Fold) را سریعتر بارگذاری کند.
دقت کنید؛ گوگل از بررسی رفتار کاربران با این معیارها، میفهمد که هر صفحه از سایت شما باید لایق چه جایگاهی باشد؟ بنابراین میتوان گفت Core Web Vitals، فاکتورهایی هستند که روی سئو سایت شما تاثیر زیادی دارند. Cumulative Layout Shift که به اختصار CLS نامیده میشود، پایداری طرحبندی را در حین بارگذاری اندازهگیری میکند. اگر در یک وبسایت عناصر قابل مشاهدهای وجود داشته باشد که در حین بارگذاری موقعیت خود را تغییر دهند یا تغییرات خودجوش دیگری در طرحبندی ایجاد کنند، منجر به امتیاز CLS بالا میشود. LCP با سایر تکنیکهای اندازهگیری سرعت صفحه متفاوت است، زیرا مدت زمان را به طور مشخص از دید کاربر اندازه میگیرد. سایر معیارها مانند First Contextual Paint (FCP) یا Time To First Byte (TTFB) لزوماً در نظر نمیگیرند که باز کردن یک وبسایت برای کاربر چگونه است.
همچنین میتواند به حداقل رساندن زمان رسیدن به اولین بایت (Time To First Byte – TTFB) کمک کند. ابزارهای شخص ثالث زیادی وجود دارند که میتوانید برای سایت وردپرس خود از آنها استفاده کنید. با این حال، یک راه برای جلوگیری از آسیب رساندن این اسکریپتها به تجربه کاربری (UX) شما (و در نتیجه، کمک به بهینه سازی Core Web Vitals) حذف منابع مسدودکننده رندر و کوچکسازی و حذف هر CSS یا اسکریپت بلااستفاده است. این گزارش از طریق کنسول جستجوی گوگل در دسترس است و داده های واقعی و تجربیات بازدیدکنندگان شما را ارائه می دهد. این گزارش به شما کمک می کند تا نحوه استفاده کاربران از وب و تعامل آنها با سایت خود را درک کنید.
گوگل با افت کیفیت اتصالات 4G ضعیف، این بررسیها را با اختیار کمتری انجام میدهد، به طوری که مواردی مانند کار اصلی رشته اصلی به نظر میرسند که بسیار طولانی است (۱۷ ثانیه). این رویکرد به مالک وبسایت اجازه میدهد تا نیازهای بارگیری صفحه را تأمین کند در حالی که با معیار CLS توازن بیافریند. این کار به بهبود سرعت بارگیری صفحه کمک میکرد، اما تجربه مشکلدار و آزاردهندهتری از ناوبری وب را ایجاد میکرد. هسته اولیه شرکت نوآوران چکاوک شهر از سال ۱۳۹۰ در صنعت فناوری اطلاعات شکل گرفت. حل مسائل ناممکن و سخت با تفکری متفاوت ماموریت اصلی این شرکت در عرصه آی تی می باشد.
این مقاله به بررسی دقیق این معیارها، اهمیت آنها و چگونگی بهبودشان میپردازد. در مباحث سئو Core Web Vitals یا هسته حیاتی وب، به مجموعهای از عوامل اشاره میکند که گوگل آنها را در تجربه کاربر از یک صفحه وب هنگام لود شدن آن دخیل میداند. به طور خلاصهCore Web Vitals مجموعهای از عواملی است که بخشی از امتیاز تجربه صفحه گوگل را ایجاد خواهند کرد. Core Web Vitals از اندازهگیری سه عامل به دست میآید که سرعت صفحه و نحوه تعامل کاربر را نشان میدهند. در ادامه مقاله این سه عامل را معرفی میکنیم و نحوه اندازهگیری و بهینهسازی آنها را شرح میدهیم.
مبین هاست (Mobinhost) ارائهدهنده خدمات هاستینگ، دیتاسنتر، سرور مجازی، سرور اختصاصی، هاست و دامنه، گواهینامههای امنیتی SSL و سایر خدمات تحت وب است. در این صفحه لینک صفحه مورد نظرتان را وارد کرده و دکمه ANALYZE را انتخاب کنید. در واقع LCP همان مدت زمانی است که این بخش پرحجم صفحه شما، که میتواند یک تصویر، یک تکه متن یا یک المان گرافیکی باشد، به طور کامل لود شده و نمایش داده شود. به عبارت سادهتر، Core Web Vitals به ما میگویند که آیا وبسایت ما سریع، پایدار و قابل استفاده است یا خیر. با استفاده از ابزار web.dev هم می توانید گزارش دقیقتری در مورد Core Web Vitals مشاهده نمایید. لطفاً نظرات و سؤالات خود در مورد این مقاله را در قسمت زیر با ما به اشتراک بگذارید.
خرید دوره آموزش سئو کلاه خاکستری