4 جادویی ذهن نکات این به شما کمک می کند Declutter فیلم سینمایی

این فیلم بر صنعت فیلمسازی تأثیرگذار بوده است و الهامبخش بسیاری از تقلیدکنندگانِ زیباییشناسی، سبک، موسیقی و داستان کارآگاهانی است که با روشها و انگیزههای متمایز سروکار دارند. در پیشنویس آییننامه ردهبندی سنی فیلمها نیز آمدهاست: پیشگیری از هرگونه آسیب به کودکان، نوجوانان و جوانان بر اساس موازین تربیتی، اخلاقی و باورهای اجتماعی، به عنوان ضرورت صنعت تصویر شناخته میشود، اهمیت این موضوع بدان خاطر است که گاه نمایش رفتار و گفتار شخصیتهای منفی یا رخدادهایی که متضمن خشونت، ترس و مضامین مشابه هستند، برای برخی گروههای سنی نامناسب است و از اینرو اطلاعرسانی، طبقهبندی آثار و توصیههای آگاهی بخش با انواع روشها ضروری بهشمار میرود. منصور به خانه تیمسار عضدی میرود و خودش هم در آن جا گرفتار میشود. سرگرد فرزین که به خانه منصور آمده، نقشه را داخل عروسک پیدا میکند. او عروسکی را که حاوی نقشه است، ندانسته برمیدارد و برای دختر خردسالش به خانه میبرد. تایلر، مرگ دختران مرده را بهعنوان معتاد به مواد مخدر، بیاهمیت میداند. برای یافتن صاحب تکه آخر نقشه که یک عتیقه فروش است منصور جوان بیکاری که از طریق یک معتاد به باند تیمسار عضدی معرفی شده، استخدام میشود. شیرین به ناگزیر و برای کمک به شوهرش، که فلج و معتاد است، به این همکاری تن دادهاست.

چنگیز و افرادش شوهر شیرین را به قتل میرسانند و شیرین، پس از اطلاع از مرگ همسرش، به ناصر کمک میکند تا گروه قاچاقچیها شناسائی شوند. «سروان بهمنی» فرمانده پاسگاه، با کمک سه مأمور ویژه که از تهران گسیل شدهاند، به تعقیب قاچاقچیان پرداخته و در پایان، آنان را در «قلعه نارو» بدام میاندازند. نقشه محل دفن مواد مخدر در چهار قسمت بین تیمسار عضدی و سه تن دیگر از دستاندرکاران رژیم تقسیم میشود، تا هیچیک از آنها به تنهایی نتواند به مواد مخدر دسترسی پیدا کند. تیمسار عضدی که پس از انقلاب از کشور گریخته، برای یافتن سه تکه کامل کننده نقشه وارد کشور میشود و یک قاچاقچی بینالمللی اسلحه را نیز با خود میآورد تا در ازای تحویل مواد مخدر از او اسلحه بگیرد. به دستور سرگرد فرزین ـ که میخواهد تا پیدا کردن مواد مخدر صبر کند و برای دستگیری قاچاقیان اقدامی نکند ـ منصور تکه کامل کننده نقشه را به تیمسار عضدی میدهد و برای جلب اعتماد او، با فشنگ مشقی به سرگرد فرزین شلیک میکند. او به شیرین قول میدهد که تلاش خواهد کرد تا در مجازات او تخفیف قائل شوند. چند سال پیش وی در جشنواره سینما مدرسه حضور پیدا کرد و پس از سالها درباره حضورش در فیلم چکمه صحبت کرد.

وی در گفتگو با ماهنامهٔ فیلم در سال ۱۳۷۴ توقیف بانو را ضربه سختی به آیندهٔ کاری خود دانست. نیکو واکر، جانباز و پزشک سابق ارتش ایالات متحده که هماکنون به اتهام سرقت از بانک در زندان به سرمیبرد، پس از دستگیری در زندان این کتاب را بر اساس زندگی واقعی خود نوشت. او که ناخواسته در دام اعمال غیرقانونی همسرش گرفتار شده، در جابجایی مقداری مواد مخدر به هفت سال زندان محکوم میشود. رورشاک و جغد در حالی که به تحقیقات خود ادامه میدهند، کشف میکنند که وایت در پشت تمام این توطئه قرار دارد و روفاش به سوءظنهای او در دفتر خاطراتش اشاره میکند. این کتاب با تحسین جهانی منتقدان همراه بود و در لیست کتابهای پرفروش نیویورک تایمز قرار گرفت. این صفحه آخرینبار در ۱۳ ژوئیهٔ ۲۰۲۱ ساعت ۱۲:۲۵ ویرایش شده است. این صفحه آخرینبار در ۴ ژوئن ۲۰۲۳ ساعت ۱۶:۰۸ ویرایش شده است. این صفحه آخرینبار در ۲۱ ژانویهٔ ۲۰۲۵ ساعت ۲۰:۵۴ ویرایش شده است.

این صفحه آخرینبار در ۲۲ ژوئیهٔ ۲۰۲۴ ساعت ۱۱:۰۷ ویرایش شده است. این صفحه آخرینبار در ۶ ژانویهٔ ۲۰۲۵ ساعت ۰۹:۱۹ ویرایش شده است. این صفحه آخرینبار در ۱۹ آوریل ۲۰۲۴ ساعت ۰۰:۱۸ ویرایش شده است. این صفحه آخرینبار در ۱۴ ژانویهٔ ۲۰۲۴ ساعت ۱۶:۱۲ ویرایش شده است. این صفحه آخرینبار در ۲۲ ژوئن ۲۰۲۳ ساعت ۰۵:۲۱ ویرایش شده است. میلژن کرکا کلژاکویچ طراح دکور اهل کرواسی که قبلاً جایزه «سزار» و «آکادمی فیلم اروپا» و همچنین نامزد دریافت جایزه «اِمی» را در کارنامه خود داشته است، طراحی دکور این فیلم را بر عهده داشته است. در ابتدا فیلم مستند، یک فیلم سینمایی بود که روی فیلم (نگاتیو) - که تنها وسیلهٔ موجود در آن زمان بود - ضبط و پخش میشد؛ اما امروزه شامل ویدئو و آثار تولیدی دیجیتالی میشود که میتوان آنها را مخصوص پخش ویدئویی به عنوان برنامهای تلویزیونی یا برای نمایش در سینما ساخت. یکی دیگر از بهترین فیلم های کمدی ایرانی که در اردیبهشت ۱۴۰۲ روی پرده سینما رفت و توانست فروش خوبی را کسب کند، فیلم یقه سفیدها است. بله شخصیت اصلی و پرتره فیلم یک زن است، زاویه دید و روایت فیلم هم به شدت زنانه است، چنانکه نویسنده فیلمنامه هم یک زن اتفاقاً زنانهنویس است و در آثار دیگری هم روی شخصیتهای زن تمرکز داشته است؛ حتی باید این را اشاره کنم که بُعد اجتماعی فیلم هم بیشتر ناظر به زنان است.