تجارت ادویه آبجوسازی & آشپزخانه باز می شود در دنور فناوری مرکز

بازگشت در سال 2008 نپال رستوران نادر در مترو دنور و نپال رستوران با خود آبجوسازی بی سابقه بود — در هر نقطه در

توسط MORVARIDEASIA در 30 اردیبهشت 1399

بازگشت در سال 2008 نپال رستوران نادر در مترو دنور و نپال رستوران با خود آبجوسازی بی سابقه بود — در هر نقطه در ایالات متحده اما وراجی & یتی در اروادا باز دوازده سال پیش با یک تعهد به هر دو سنتی نپال و غذاهای هندی و دم آبجو به مکمل غذایی است. سپس در سال 2017, صاحبان دول Bhattarai و جف تایلر است که سر آبجو باید rebranded آبجو سمت کسب و کار به عنوان ادویه تجارت آبجوسازی و این هفته آنها در حال باز کردن یک پروژه جدید که تحت نام تجاری, تجارت ادویه آبجوسازی & آشپزخانه در 8775 شرق جاده باغ در گرینوود.

جدید آبجوسازی-رستوران نمی توان به سادگی فرمت وراجی & یتی; طیف جدیدی بین المللی, خیابان غذایی برنامه ریزی شده است توسط Jason بری و امی Crowfoot که اجرای J خیابان و Hunje کامیون مواد غذایی و پذیرایی و کسب و کار. رستوران طراحی شده است با یک تراس بزرگ و یک قدم تا نظم, پنجره بیست و روی آن ضربه بزنید و یک بیست-پا-عرض رول آپ گاراژ پنجره ای که تبدیل پاسیو و اتاق ناهار خوری به یکی از بزرگ داخل سالن/فضای باز است.

"ما به دنبال تغییر این مواد غذایی کمی" می گویند تایلر که در پیوست این شرکت در سال 2016. و براي اضافه می کند که غذاهای جدید طراحی شده برای جفت خوبی با آبجو. بنابراین وجود دارد "داخلی" انتخاب مانند یک چیزبرگر کلاسیک ساخته شده با زمین کوتاه دنده است که مطابقت با تجارت ادویه را تامر brews مانند معبد خورشید IPA یا هالاپینیو Pilsner و بیشتر پرماجرا (و آتشین) آسیایی الهام گرفته از کرایه برای رفتن با آبجو مانند سماق Saison بخشی از یک "واحد مبدا" سری با طعم مزرعه مستقیم ادویه جات ترشی جات وارداتی توسط کرباس & هر بشکه رسید. جدیدترین saison آن اشاره tartness از درمان سماق از یک واحد رشد در ترکیه است. منو که اکثر آنها فاقد گلوتن است همچنین شامل تایلندی کاری سبز تایلندی, بال مرغ و کره ای کباب tacos ساخته شده با سینه دودی.

تایلر شده است فروش آبجو به بیرون رفتن از محل جدید برای دو هفته گذشته و با شروع May 20, شما قادر خواهید بود برای دریافت مواد غذایی بیش از حد. شما می توانید سفارش آنلاین (یا توقف) را انتخاب کنید تا آبجو از 1 تا 8 بعد از ظهر دوشنبه از طریق جمعه (و یا آن را تحویل داده و در روزهای جمعه) با مواد غذایی در دسترس از 4 تا 8 بعد از ظهر در آن روز. هنگامی که رستوران متهور به بازگشایی در محل صندلی و ادویه و تجارت باز خواهد بود برای ناهار یک ساعت یک مبارک و شام از ساعت 11 تا 10 p. m. روزانه.



tinyurlis.gdu.nuclck.ruulvis.netshrtco.de
آخرین مطالب
مقالات مشابه
نظرات کاربرن