برچسب نشان می دهد که ریشه های آن با آشپز جدید از هاوایی

هاوایی یک جهان دور از کلرادو هر دو در فاصله و آب و هوا. اما رستوران Troy گارد نمیفهمد چگونه به ترکیب بهترین از

توسط MORVARIDEASIA در 1 مرداد 1399

هاوایی یک جهان دور از کلرادو هر دو در فاصله و آب و هوا. اما رستوران Troy گارد نمیفهمد چگونه به ترکیب بهترین از هر دو جهان در طول دهه گذشته یا بیشتر در گل سرسبد رستوران برچسب شده است. غذاهای حاشیه اقیانوس آرام را تحت تاثیر قرار, و بهترین, کلرادو, گوشت و محصولات فصلی همواره بخشی از گارد صف — و هاوایی اتصال را نشان می دهد در استخدام خود بیش از حد. جدیدترین chef de cuisine در مجلل Larimer مربع است eatery است آنتونی گونزالس که متولد و بزرگ شده در هاوایی جزیره بزرگ.

گونزالس پیوست گارد تیم در اواخر سال 2018 و در اصل در آورده به عنوان یک مدیر اجرایی sous-سرآشپز; او در این نقش در چند تگ رستوران گروه مکان از جمله لس Chingones و در حال حاضر بسته شده آقا ماهی قبل از گارد شنود گذاشته او را به سر آشپزخانه در برچسب.

The Bulldog roll (left) and the Firecracker roll (right).گسترش

بولداگ رول (سمت چپ) و ترقه رول (سمت راست).

علامت Antonation

انتخاب گونزالس نبود دلخواه; گارد خود را بزرگ شده در هاوایی و پس از فارغ التحصیلی از کالج در سن دیگو بازگشت وجود دارد به کار افسانه ای هاوایی آشپز Roy یاماگوچی. گونزالس, فارغ التحصیل از موسسه آشپزی امریکا در نیویورک نیز کار کرده و در روی را در داخل waikoloa قبل از رفتن به مدرسه آشپزی. گونزالس می گوید که او و گارد می دانستم که بسیاری از همان رستوران جوانب مثبت در هاوایی پس از او تا به حال مقدار زیادی از منابع برای کلرادو ،

گونزالس اشاره می کند که گارد را به او می دهد مقدار زیادی از خلاق گریز با منو حتی اگر رستوران نشسته با برچسب تیم به طور منظم به بررسی طعم مواد تشکیل دهنده و ظروف. "او قطعا دوست دارد به در تکیه هاوایی عطر و طعم و مواد تشکیل دهنده — میوه شور دل از کف غذاهای دریایی" گونزالس یادداشت ها. "پس ما را استخوان از غذاهای خاص و جلوه های ویژه گرافیکی آنها به چیزی بیشتر قاره ای یا آمریکایی. او را فوق العاده و باز به افراد دیگر را تحت تاثیر قرار."

ترکیبی از هاوایی تأثیرات و کلرادو مواد تشکیل دهنده را می توان در بسیاری از تگ غذاهای کلاسیک و همچنین به عنوان آیتم های منو معرفی شده توسط گونزالس. "ما تغییر منو در مورد چهار بار در سال پس از این یکی حدود 70 درصد متفاوت نسبت به قبل از [coronavirus] خاموش کردن" او اشاره می کند.

Hangar steak with morel cream sauce, haricots verts and gnocchi.گسترش

آشیانه استیک با مورل کرم, سس haricots های سبز و gnocchi.

علامت Antonation

اما حتی در میان کسانی که در سه ماهه تعمیرات اساسی مواد جدید نشان می دهد تا به عنوان تبدیل شدن آنها در دسترس در بازار است. آشیانه استیک غذای اصلی در فهرست فعلی می آید نکردم با مورل قارچ فقط در پایان فصل خود را; لوبیا سبز تازه و جوان, Yukon Gold سیب زمینی (تبدیل به gnocchi) همچنین اضافه کردن فصلی در زیر برش استیک نادر. شما می توانید ببینید دیگر گونزالس تلاش برای مش طعم در سراسر منوی; یک بشقاب گریل شده broccolini با ترب به نظر می رسد ساخته شده است به عنوان یک ظرف سمت برای استیک, حتی اگر آن نیز سهام مشترک با gai lan (چینی کلم بروکلی) به طور معمول در خدمت در مجموع کم رستوران.

"ما فقط تا به حال برخی از واقعا خوب گیلاس آمده از طریق بنابراین ما ترشی گیلاس در حال حاضر و با استفاده از آنها بر ما گوشت خوک بائو نان" گونزالس توضیح می دهد. "ما صحبت های زیادی با بچه ها [تولید] هر هفته برای دیدن آنچه که در آینده در چند هفته آینده بنابراین ما می توانیم برنامه ریزی منوها."

دیگر غذاهای جدید شامل پرچین hamachi crudo, ساخته شده با برش نازک از هلو serrano و گشنیز; یک ترقه رول می شود که کمی اضافی بلند از دودی ماهی قزل آلا; و غیر معمول بشقاب کوچک ذرت شیرین کیک (شبیه به نقره دلار پنکیک) خدمت با خانه-کشت عسل و کره و دودی ماهی قزل آلا کوچک. ترکیبی از ذرت, کره, و, شور, roe می آید در سراسر به عنوان نوعی جنوبی و آشنا در حالی که همچنین به طور کامل آخرتی.

Corn cakes with house-cultured butter and trout roe.گسترش

ذرت, کیک, با خانه-کشت کره و ماهی قزل آلا کوچک.

علامت Antonation

آشپز اشاره می کند که بسیاری از تگ کلاسیک هنوز هم در منو و از جمله به آتش کشیدند hamachi صدر با پاپ سنگ (لمسی بازیگوش نشان دهنده گارد سبک) تاکو سوشی و غذاهای دریایی potstickers. چند جدیدتر انتخاب را می توان نمونه در این ساعت یک مبارک منو: وجود لا Mozz burrata با گوجه فرنگی, مارمالاد, کسانی, ذرت, کیک با کره و کوچک و تایلندی-الهام برنج سرخ شده, همه برای 5 دلار هر.

گونزالس می گوید: او به تماس تلفنی کلرادو خانه جدید خود را, حتی اگر آن را یک تضاد به زادگاه خود. "من از دست این ماهی که به عنوان تازه و در دسترس است آن را به عنوان وجود دارد," او اذعان می کند: "اما من هم دوست دارم با دیدن دختر من تجربه تمام چهار فصل در راه من تا به حال هرگز."

تجربه فصل آشپز آنتونی گونزالس پخت و پز در برچسب. رستوران در 1441 Larimer, خیابان, در حال حاضر باز از 4:30 تا 9:30 بعد از ظهر سه شنبه از طریق شنبه و 4:30 تا 10:30 بعد از ظهر روز جمعه و شنبه با یک "اجتماعی فاصله یک ساعت یک مبارک" از 4:30 تا 6:30 p. m. در آن روز. Larimer بین 14 و 15 خیابان است بسته به ترافیک خودرو برای, بقیه, تابستان, پس برچسب شده است مقدار زیادی از صندلی در فضای باز. بازدید tag-restaurant.com تماس بگیرید و یا 303-996-9985 برای اطلاعات بیشتر و رزرو.



tinyurlis.gdclck.ruulvis.netshrtco.de
آخرین مطالب