توضیح رفراکتومتر آزمایشگاهی

موضوعات: تجهیزات آزمایشگاهی انکسار سنج رفسنج سنج دیجیتال جدید کول پارمر® تنظیم شده توسط: BETH DUMEY 20 سپتامبر 2013 آیا رفسنج سنج دارید؟ انکسار سنج یک ابزار ساده است که برای اندازه گیری غلظت محلول های آبی مورد استفاده قرار می گیرد. فقط به چند قطره مایع نیاز دارد و به عنوان تجهیزات آزمایشگاهی در صنایع غذایی ، کشاورزی ، شیمیایی و صنایع غذایی استفاده می شود. شکست هنگامی که نور وارد یک مایع می شود ، جهت آن تغییر می کند. این انکسار نامیده می شود. رفسنجومترها میزان تغییر جهت جهت نور ، که زاویه انکسار نامیده می شود را اندازه گیری می کنند. انکسار زاویه زاویه های انکسار را گرفته و آنها را با مقادیر ضریب شکست (nD) که ایجاد شده است در ارتباط می گذارد. با استفاده از این مقادیر می توانید غلظت محلول ها را تعیین کنید. به عنوان مثال ، راه حلها بسته به غلظت آنها ، دارای شاخص های ضریب مقاومت مختلف هستند. منشور در ضربان سنج دارای ضریب شکست بیشتری نسبت به محلول است. اندازه گیری ها در نقطه ای که منشور و راه حل برآورده می شوند ، خوانده می شوند. با یک محلول غلظت کم ، ضریب شکست منشور بسیار بیشتر از نمونه است و زاویه انکسار بزرگ و خواندن کم ایجاد می کند. معکوس با یک محلول غلظت بالا اتفاق می افتد. در مورد رفسنجسنجهای دیجیتال جدید کول پارمر بیشتر بدانید. رفراکتومتر آزمایشگاهی مقیاس٪ Brix مقیاس٪ Brix میزان غلظت مواد جامد محلول در یک نمونه (محلول آب) را نشان می دهد. مقدار مواد جامد محلول در کل مواد جامد محلول در آب است که از قند ، نمک ها ، پروتئین ، اسیدها و غیره شروع می شود. مقدار خواندن اندازه گیری مقدار جمع کل آن ها است. مقیاس Brix به تعداد گرم قند نیشکر موجود در 100 گرم آب کالیبره می شود. هنگام اندازه گیری محلول قند ،٪ Brix قرائت باید با غلظت واقعی مطابقت داشته باشد. منبع : http://tajhizyar.com/lab-equipment/refractometer/ توضیح رفراکتومتر آزمایشگاهی