نحوه استفاده از دکانتور شیشه ای آزمایشگاهی
ما با استفاده از مجموعه 7 لیتری Chemistry Bar Wine & Cordial Decanter Decanter ما به معنای جدیدی در علم تغییر شکل دادن هستیم. مجموعه Decanter ما نمایی نمادین را ارائه می دهد که اقتدار علم را با وضوح ، دقت و قدرت ظروف آزمایشگاهی ارائه می دهد. قیف شیشه ای هنگام ریختن شراب از بطری تا آبکش کن سرعت فرآیند دفع زدایی را سرعت می بخشد. قیف جداکننده ، ثبات جریان شراب را تضمین می کند ، بنابراین شما با ریختن رسوبات ، تحریک نمی شوید.
هدف اصلی در دفع گاز شراب ، به ویژه شراب قرمز ، معرفی اکسیژن است. این فرایند را هوادهی یا اجازه دادن به شراب تنفس ، باز و شکوفا کردن می نامند. تمام شراب ها ، صرف نظر از رنگ ، سن و وزن بدن ، از برخی از میزان مواجهه با اکسیژن بهره مند می شوند. شراب قرمز کاملاً قرمز مانند کابرنت ، مرلو ، مالبک ، سیره ، سانگیوسه و به خصوص قرمزهای قدیمی تر ، با این حال مستحق هوادهی از طریق دکان زدایی هستند. انگورهای قرمز حاوی مقادیر بسیار بالاتر اسید تانیک نسبت به انگورهای سفید است. این تانن ها به عنوان ماده نگهدارنده طبیعی در شراب عمل می کنند و باعث بلوغ در بطری می شوند. بنابراین ، شراب قرمز کامل با بدن معمولاً حاوی مقادیر بالاتری از تانن نسبت به همتایهای سبک تر و سبک تر خود است.
همانطور که ما طعم می دهیم ، تانن دهان را پوشانده و یک فیلم قابض و گاه تلخ را پشت سر می گذارد که می تواند طعم واقعی شراب را پوشانده باشد. با ترکیب اکسیژن ، مولکولهای تانن اتصال پیدا می کنند ، قابض را نرم می کنند و جای خود را به طعم های پنهان مورد نظر می بخشند. Simiarly ، هنگامی که شراب اجازه داده شود "نفس بکشد" قبل از مصرف ، کامپوزیت های عطر و طعم شراب به کام های شما آزاد می شوند و از آن لذت می برند. دکانتور
شراب های قدیمی تر - شراب های قدیمی یا بالغ بسیار شکننده تر هستند و هنگام جدا سازی باید با آنها رفتار کرد. در صورت شراب خوردن خیلی زود ، با شراب های قدیمی خطر خطر هوای بیش از حد آن را دارید. توصیه می شود برای شراب های قدیمی تر همیشه از یک کنسول و دارای برش استفاده کنید. با درپوش می توانید میزان هوای دریافت شده شراب را کنترل کنید.
شراب های جوان - به اندازه کافی عجیب ، شراب های جوان از جداسازی بسیار بهره مند می شوند و احتمالاً 98٪ از زمان نوشیدنی شراب شما را بهبود می بخشد. اکسیژن موجود در بطری هایی که شراب های جوان حاوی آن هستند ، در واقع زمان کمی برای تأثیر دارد و شراب ها هنوز به ثمر نرسیده اند. هوا در آبشارها به سرعت تغییر می کند. قرار گرفتن در معرض شراب های جوانتر در هوا می تواند به عطر و طعم دهنده ها کمک کند. شراب های جوان را باید در یک زیر بشقاب پهن کرد ، این باعث افزایش سطح شراب می شود و باعث می شود شراب بیشتری در معرض اکسیژن قرار گیرد.
شراب مورد علاقه ، غذای دلپذیر یا غذای مورد علاقه خود را در این مجموعه ظریف شیشه ای با شیشه 7 قطعه شیشه ای نوشیدنی خدمت کنید
هدیه ای مناسب برای عروسی ، سالگرد ، گرم شدن خانه یا جمع شدن
توجه: این مجموعه "سبک شیمی" نیست که شما از فروشگاههای تهیه آشپزخانه تهیه می کنید. این شیشه آزمایشگاهی REAL borosilicate 3.3 است که قادر به تحمل افراط در دما است.
همه ظروف شیشه ای را می توان با نشانگرهای محلول در آب استفاده کرد که به شما امکان می دهد مستقیماً روی شیشه بنویسید تا ظروف شیشه ای مهمان خود را شناسایی کنید. نوشتن را به راحتی با آب و صابون از بین ببرید.
مجموعه Decanter ما 3 قوطی با اندازه متنوع را به شما پیشنهاد می دهد تا همزمان سه شراب مختلف را از بین ببرید. کل خط لوازم پزشکی آزمایشگاه Med Lab Supply ، مورد توجه دانشمند داخلی شما خواهد بود. با دیدن کتهای آزمایشگاه سفید ، نگاه شما را به یک دانشمند دیوانه وار دیوانه کامل کنید. به دنبال سطح بعدی تجربه نوار خانگی ، Med Lab Supply یک لیست در حال رشد از شراب خانگی و لوازم آبجو را در اختیار شما قرار می دهد. به دنبال راه های دیگر استفاده از ظروف آزمایشگاهی در خانه خود ، سری وبلاگ های ما را بخوانید.
نحوه استفاده از دکانتور شیشه ای آزمایشگاهی